Γκιλιέρμε: "Συγγνώμη που φεύγω, εξωπραγματική πρόταση του Μαρινάκη"

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

Γκιλιέρμε: "Συγγνώμη που φεύγω, εξωπραγματική πρόταση του Μαρινάκη"

Γκιλιέρμε: "Συγγνώμη που φεύγω, εξωπραγματική πρόταση του Μαρινάκη"

Ο Γκιλιέρμε έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού, απολογήθηκε που φεύγει πριν τον τελικό Κυπέλλου και πως είχε ήδη αποφασίσει να αλλάξει δρόμο στην καριέρα του, αν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τού έδειξε πόσο ήθελε να τον κρατήσει.

Διαβάστε παρακάτω... Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ο Γκιλιέρμε απολογήθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού που φεύγει πριν τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά.
 
Αποκάλυψε πως είχε ήδη αποφασίσει να αλλάξει δρόμο στην καριέρα του, αν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τού έδειξε πόσο ήθελε να τον κρατήσει στην ομάδα, κάνοντάς του μια πρόταση εκτός πραγματικότητας για τα ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα.

Μάλιστα, είπε πως πίεσε την ομάδα του Πειραιά για να κλείσει το deal, αν και η οικονομική πρόταση δεν ικανοποιούσε τους ερυθρόλευκους. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους πάντες στον Ολυμπιακό γι' αυτά τα δυο χρόνια και εύχεται πάντα επιτυχίες. Καταλήγοντας, έκανε μνεία στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας μας που φεύγω πριν από έναν σημαντικό τελικό Κυπέλλου αλλά δυστυχώς δεν είναι δικό μου λάθος, λόγω των ημερομηνιών και της παγκόσμιας καραντίνας αν δεν έφευγα τώρα δεν θα μπορούσα να πάω στην ομάδα που ήθελα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Μαρινάκη που έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια, εδώ και μήνες να με κρατήσει στην ομάδα, δείχνοντας μου με κάθε τρόπο πόσο θέλει να μείνω στον Ολυμπιακό και μάλιστα μου έκανε μια πρόταση εκτός πραγματικότητας για τα ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα. Αλλά είχα ήδη αποφασίσει να αλλάξω δρόμο στην καριέρα μου.

Πίεσα την ομάδα για να σεβαστεί την επιθυμία μου να φύγω και να μην αγωνιστώ στον τελικό Κυπέλλου για να συνεχίσω την καριέρα μου σε άλλη ομάδα, ενώ η πρόταση που δέχθηκε ο Ολυμπιακός σε καμία περίπτωση δεν τον ικανοποιούσε.

Ευχαριστώ τον Πέδρο Μαρτίνς, το προπονητικό τιμ, τους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά τους συμπαίκτες μου για το υπέροχο ταξίδι.

Και εύχομαι σε αυτό τον τεράστιο Ευρωπαϊκό Σύλλογο να έχει πάντα επιτυχίες. 

Για τους φανταστικούς μας φιλάθλους, μια μεγάλη αγκαλιά και ένα ειλικρινές ευχαριστώ!​"

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες