Γιατί δεν πήραν ποτέ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020

Γιατί δεν πήραν ποτέ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Γιατί δεν πήραν ποτέ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καλπάζει στο ΝΒΑ, κάνοντας τη μία επιτυχία μετά την άλλη. Χθες αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός του πρωταθλήματος, ενώ οι περισσότεροι λένε ότι θα βγει και πολυτιμότερος παίκτης της λίγκας. Διαβάστε παρακάτω...

Και αν δεν είναι ο κορυφαίος του κόσμου, σίγουρα είναι μέσα στους τρεις καλύτερους του πλανήτη. Ποιος το περίμενε αυτό, όταν ο Γιάννης έπαιζε στον ταπεινό Φιλαθλητικό και την ίδια ώρα μόλις και μετά βίας μπορούσε να βγάλει τα της επιβίωσής του, καθώς και της οικογένειάς του.

Πολλοί είναι εκείνοι που ρωτάνε ακόμη και σήμερα, γιατί ο Αντετοκούνμπο δεν πήγε στον Παναθηναϊκό ή στον Ολυμπιακό. Γιατί οι δύο μεγάλες ομάδες δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ ζεστά για τον κορυφαίο σήμερα παίκτη.

Απάντηση ξεκάθαρη δεν μπορεί να δοθεί. Οι δύο ομάδες δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια για το εν λόγω θέμα, όχι, βέβαια, μέσω ανακοίνωσης, αλλά με δηλώσεις εκπροσώπων τους. Δεν έχουν πει κάτι σχετικά.

Για τον Ολυμπιακό αυτό, που κυκλοφορεί στην πιάτσα είναι ότι "δεν τον πήραμε, γιατί δεν θα μας τον έκανε ποτέ Ελληνα ο Βασιλακόπουλος". Να σημειωθεί ότι είναι υποστηρικτής του Ολυμπιακού. Πήγαινε και στο ΣΕΦ και στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Για τον Παναθηναϊκό αυτό που αναφέρεται είναι ότι "δεν μπήκαμε στη διαδικασία να τον πάρουμε, γιατί ξέραμε ότι θα πάει αμέσως στο ΝΒΑ. Οπότε δεν υπήρχε λόγος να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία".

Τελικά ο Γιάννης πήγε στη Σαραγόσα, οι Ισπανοί ήταν εκείνοι που πήραν το μπάι-άουτ από το ΝΒΑ (δεν έπαιξε ποτέ ο Ελληνας σούπερ σταρ στη Σαραγόσα) και τη συνέχεια τη βλέπουμε και την απολαμβάνουμε όλοι μας.

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες