Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσει αλλαγή έδρας η Μπεσίκτας μετά τις δηλώσεις Σαββίδη

Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσει αλλαγή έδρας η Μπεσίκτας μετά τις δηλώσεις Σαββίδη

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσει αλλαγή έδρας η Μπεσίκτας μετά τις δηλώσεις Σαββίδη
Στην Τουρκία κάνουν λόγο για «προβοκάτορα Σαββίδη» και σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μπεσίκτας εξετάζει το ενδεχόμενο να αιτηθεί αλλαγή έδρας στην UEFA για το ματς με τον ΠΑΟΚ. 

Περίπου μια εβδομάδα πριν το μεγάλο ματς του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League φαίνεται πως η ένταση στα ελληνοτουρκικά έχει επεκταθεί και στο ποδόσφαιρο.

Αφορμή αποτέλεσε το πρόσφατο μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη προς τους παίκτες του Δικεφάλου όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία, για τους στόχους της ομάδας, το οποίο αποκτά μεγαλύτερη σημασία λόγω των γεγονότων των ημερών. Άλλο η πολιτική, άλλο το ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκείνη τη μέρα ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα».

Το «Tumspor» χαρακτηρίζει προβοκάτορα τον Ιβάν Σαββίδη εξαιτίας αυτών των δηλώσεών του, ενώ η τουρκική έκδοση της «Independent» κάνει λόγο ακόμη και για ενδεχόμενο αλλαγής έδρας, αφού θυμίζουμε πως για το ματς έχει κληρωθεί γηπεδούχος ο ΠΑΟΚ.

«Η UEFA έχει αλλάξει στο παρελθόν την έδρα ενός αγώνα εάν υπάρχουν πολιτικές εντάσεις κι έγινε σε ουδέτερο γήπεδο. Ειναι πολύ πιθανό η UEFA να κάνει το ίδιο μιας και η Μπεσίκτας αναμένεται να το αιτηθεί μετά τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη» αναφέρει η «Indepedent» και θα έχει ενδιαφέρον από δω και πέρα το αν και πόσο θα τραβήξουν το θέμα οι Τούρκοι.

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες