Ολυμπιακός: 4ετές ο Πέπε με 2,5 εκατ., νίκησε Ολλανδούς και Βέλγους

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020

Ολυμπιακός: 4ετές ο Πέπε με 2,5 εκατ., νίκησε Ολλανδούς και Βέλγους

Ολυμπιακός: 4ετές ο Πέπε με 2,5 εκατ., νίκησε Ολλανδούς και Βέλγους

Τετραετές συμβόλαιο θα υπογράψει ο Πέπε Ροντρίγκες με τον Ολυμπιακό. Οι αποδοχές του, το ποσοστό της Μπενφίκα και οι ομάδες που νίκησαν στη κούρσα οι Πειραιώτες.

Διαβάστε παρακάτω...

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί στον Ολυμπιακό η μεταγραφή του Πέπε Ροντρίγκες

Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με τη Γκιμαράες για την απόκτηση του 23χρονου μέσου. Ο πορτογαλικός σύλλογος θα εισπράξει 3,5-4 εκατ. ευρώ, ενώ ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ξεκίνησε από την Ακαδημία της Μπενφίκα κι έχει παίξει ακόμα στην Εστορίλ, θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια. Οι συνολικές του αποδοχές αυτό το διάστημα θα είναι περίπου 2,5 εκατ. ευρώ.

Σημαντικό ρόλο στο να υλοποιηθεί η μεταγραφή έπαιξε η Μπενφίκα, όπως είχαμε αναφέρει εξαρχής. Η ομάδα της Λισσαβόνας διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης 50%, αλλά το μείωσε, ώστε να δεχθεί η Γκιμαράες να πει το ναι για τον Πέπε, που είχε συμβόλαιο έως το 2023. Η μείωση, όμως, μεταφέρθηκε στον Ολυμπιακό και η Μπενφίκα φαίνεται να κρατάει ποσοστό και σε περίπτωση που ο Πέπε πουληθεί από την ομάδα του Πειραιά. Αυτό θα είναι περίπου 20%.

Ανταγωνιστές

Η μεταγραφή του Πέπε Ροντρίγκες, πάντως, δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Τον παίκτη είχαν πλησιάσει η Αϊντχόφεν και η Μπριζ, όμως, η παρουσία του Πέδρο Μαρτίνες και η πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του ποδοσφαιριστή.

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες