Γουλβς: Αλλάζουν τα πλάνα τους εξαιτίας Ολυμπιακού!

Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020

Γουλβς: Αλλάζουν τα πλάνα τους εξαιτίας Ολυμπιακού!

Γουλβς: Αλλάζουν τα πλάνα τους εξαιτίας Ολυμπιακού!

Για την ανάγκη να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές του, μετά τον αγώνα με την Τσέλσι και ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό, για το Europa League, μίλησε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Διαβάστε παρακάτω...

«Έχουμε λίγο χρόνο μετά την Κυριακή για να προετοιμάσουμε τη δεύτερη αναμέτρηση εναντίον του Ολυμπιακού. Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα, χρειαζόμαστε χρόνο για ξεκούραση και ανάκαμψη με καλό τρόπο. Δεν είναι διακοπές για εμάς, θα είναι ένα μικρό διάλειμμα και πρέπει να επιστρέψουμε ξανά. Αλλά σίγουρα, όλοι χρειάζονται δύο μέρες μακριά από τις υποχρεώσεις», εξήγησε, αναφερόμενος στη «μάχη» με τον πρωταθλητή Ελλάδας, για ένα εισιτήριο στο Final 8 της Γερμανίας.

Σε ό,τι αφορά την Τσέλσι, σημείωσε: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και μια μεγάλη πρόκληση για εμάς, ενάντια σε μια πολύ καλή ομάδα. Η Τσέλσι είναι φανταστική ομάδα και ο Φρανκ Λάμπαρντ κάνει φανταστική δουλειά. Το ταλέντο και η ποιότητα που έχουν είναι εξαιρετικά. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι και να κοιτάξουμε την Τσέλσι ως μεγάλο αντίπαλο, αλλά ταυτόχρονα να παίξουμε. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι για όλους, ειδικά για τους παίκτες. Οι παίκτες έχουν μεγάλο κίνητρο να παίξουν το τελευταίο παιχνίδι της Premier League».

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες