Γλέντι! Επική ατάκα Καραπαπά σε ΑΕΚ για Νέα Φιλαδέλφεια!

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020

Γλέντι! Επική ατάκα Καραπαπά σε ΑΕΚ για Νέα Φιλαδέλφεια!

Τρομερή ατάκα Καραπαπά σε ΑΕΚ για Νέα Φιλαδέλφεια!

Τους ξεφτίλισε ο Κώστας Καραπαπάς. Τους διέσυρε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μιλώντας στον «ΣΠΟΡ FM 94,6» για το θέμα με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ προχώρησε και σε αποκάλυψη σχετικά με την παραδοχή του Βαγγέλη Γραμμένου ότι ο Ολυμπιακός έχει δίκιο αλλά ο ίδιος δέχεται πιέσεις! «Περιμένουμε να μάθουμε αν θα γίνει ο τελικός την Τρίτη ή την Τετάρτη όπως όλοι οι λογικοί άνθρωποι περιμένουν. Περιμέναμε και την Κυριακή να γίνει, αλλά ξεπεράστηκε αυτό το όριο. Για να καταλάβει ο κόσμος τι έχει συμβεί γιατί υπάρχει μία γενική ομίχλη γύρω από το θέμα και γύρω από τις προθέσεις των ανθρώπων.

Διαβάστε παρακάτω...

Τους διέσυρε! «Παίζουμε και στη Νέα Φιλαδέλφεια, αν ήταν έτοιμη»

Έχω τη βεβαιότητα πως από την αρχή κάποιοι δεν ήθελαν να γίνει αυτός ο τελικός. Ή ήθελαν να τον βάλουν σε άλλη ημερομηνία, να τον μεταθέσουν ή να τον τορπιλίσουν όπως και έκαναν, γιατί μιλάμε για παρωδία. Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα για ολόκληρο το ποδόσφαιρο με αυτό που έχει γίνει. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει χώρα στον κόσμο που να έχει γίνει τέτοιο πράγμα με τον τελικό ποτέ. Δεν το πιστεύω και δεν το θυμάμαι. Δεν το έχω συναντήσει τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο.

Στην αρχή η Ομοσπονδία όρισε τη Ριζούπολη για να γίνει ο τελικός. Επιλέχθηκε ένα γήπεδο που είναι Β’ Εθνικής, το οποίο έχει σοβαρότατα προβλήματα και σαν εγκατάσταση αλλά κυρίως έχει θέματα που προέκυψαν στη συνέχεια, όσο και αν κάνουν κάποιοι ότι δεν καταλαβαίνουν. Θέματα ασφαλείας σοβαρά, γιατί ακούω πάρα πολλούς που λένε λίγο θεατρικά ότι δεν είναι δυνατόν η Αστυνομία να μη μπορεί να διαφυλάξει 300 άτομα μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα μας είναι το πώς θα φτάσουν οι αποστολές στο γήπεδο. Το θέμα μας είναι να μην υπάρχει αιματοχυσία έξω από το γήπεδο. Και εν πάση περιπτώσει, το θέμα μας είναι από την αρχή να μην οριστεί ο τελικός σε ένα γήπεδο δεύτερη έδρα της ΑΕΚ. Γιατί όπως λέμε για το ΟΑΚΑ ότι υπάρχει θέμα που είναι έδρα της ΑΕΚ, έχει δηλωθεί και η Ριζούπολη ως έδρα της ΑΕΚ. Στο γήπεδο αυτό, λοιπόν, ορίστηκε ο τελικός και οι άνθρωποι δεν έκαναν καν έλεγχο. Και το ομολόγησαν και οι ίδιοι, επίσημα. Και όταν ο Ολυμπιακός ξεκίνησε όλον αυτόν το θόρυβο.

Ο αγωνιστικός χώρος και οι εγκαταστάσεις. Μπορεί στα αποδυτήρια να μην υπήρχαν καθίσματα. Πού θα καθίσουν οι ποδοσφαιριστές; Αυτά είναι τα κωμικά. Η κόρη του κ. Δημητρίου έκανε τον έλεγχο στο γήπεδο και ο κ. Δημητρίου ανέβαλε τον τελικό. Λες και κάνει η οικογένεια Δημητρίου τον τελικό, δεν τον κάνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Αυτό δεν γίνεται όχι μόνο στην Ουγκάντα που το λέμε καμία φορά και την προσβάλλουμε αυτήν τη χώρα, δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο αυτό. Κάνει θόρυβο ο Ολυμπιακός και λέει «ποια Ριζούπολη;». Δεν είναι μόνο σα να βάλεις έναν τελικό στο Μοσχάτο, δίπλα στο Καραϊσκάκη. Αφήστε το αυτό, τι μας νοιάζει; Παίζουμε και στη Νέα Φιλαδέλφεια αν ήταν έτοιμη, δεν έχουμε πρόβλημα με αυτό. Δεν είναι αγωνιστικό το θέμα μας. Το θέμα μας είναι βάζετε ένα γήπεδο Β’ Εθνικής, για ποιο λόγο; Τόσα γήπεδα Α’ Εθνικής υπάρχουν. Στο κάτω-κάτω, αν είναι να κάνεις έναν τελικό μέσα στον αστικό ιστό, όπως είναι η Ριζούπολη, κάντον στον Πανιώνιο, κάντον στον Ατρόμητο, υπάρχουν κι άλλα γήπεδα. Του Ατρομήτου το γήπεδο δεν είναι το ίδιο πράγμα;. Γίνεται η πρώτη επιλογή, ξεκινάει ο Ολυμπιακός ένα θόρυβο για το Κύπελλο, εμφανίζεται η Περιφέρεια να πάει να κάνει έναν έλεγχο στο γήπεδο, αφού κατάλαβαν ότι το γήπεδο δεν είναι κατάλληλο, και ξαφνικά μπαίνει ένα λουκέτο στο γήπεδο και πάνε διακοπές οι υπάλληλοι. Όλως τυχαίως. Γιατί; Αφού το γήπεδο ήταν έτοιμο για τον τελικό. Το μόνο που δεν μας είπαν είναι ότι θα μπορούσε να παίξει Champions League εκεί πέρα. Συνεχίστηκε το φιάσκο και ξαφνικά η Επιτροπή Διοργανώσεων, ο γνωστός κύριος Δημητρίου για να αναβάλει τον τελικό και να τον πάει στο τέλος Αυγούστου επειδή έτσι νομίζει ότι κάνει καλό στο ποδόσφαιρο. Δηλαδή να μην τελειώσει ποτέ αυτή η περίοδος, να έρθει να διπλώσει με την επόμενη περίοδο, οι ποδοσφαιριστές να μην ξεκουραστούν ποτέ και να κάνουμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Όταν έγινε και αυτό, εμείς επίσημα δηλώσαμε επίσημα, και στην ΑΕΚ, ότι δεν έχουμε πρόβλημα να παίξουμε και στο ΟΑΚΑ. Επίσημα, επίσης, έβγαλε ανακοίνωση ο σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών και είπε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ρομπότ και δεν μπορούν να τους κάνουν αυτό το πράγμα. Επίσημα η Cosmote ζήτησε να γίνει το παιχνίδι την Κυριακή. Όλοι οι φορείς που ασχολούνται με τον συγκεκριμένο αγώνα, έλεγαν το λογικό. Φτάσαμε εμείς να πάμε στην UEFA και στην FIFA, πού αλλού να πάμε. Και στείλαμε μία επιστολή και λέμε βρίσκεται κάτι λογικό; Είναι δυνατόν; Έχει γίνει σε άλλο ευρωπαϊκό τελικό αυτό το πράγμα; Να μην ορίζεται ο τελικός και να μας λένε ξαφνικά θα παίξετε στο τέλος Αυγούστου; Οι άνθρωποι της UEFA απάντησαν στην επίσημη επιστολή μας ότι η λογική είναι ότι ο τελικός πρέπει να γίνει οπωσδήποτε μέχρι τις 3 Αυγούστου που τελειώνει η προθεσμία των ελληνικών ομάδων να δηλωθούν στην Ευρώπη. Εκεί που ουσιαστικά τελειώνει η σεζόν, άλλο που τα ευρωπαϊκά Κύπελλα συνεχίζονται λόγω του Covid».

Για την αλλαγή στην προκήρυξη για την έδρα του τελικού: «Άλλαξε αυτό πέρσι. Εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω, γιατί δεν το άλλαξα εγώ, αλλά δεν το βρίσκω λογικό».

Για το πότε πιστεύει ο Ολυμπιακός ότι θα οριστεί ο τελικός: «Ο Ολυμπιακός ακούει αυτά που λέει και διαρρέει η ΕΠΟ. Υπάρχει κι η Εθνική στις 3 Σεπτεμβρίου και οι φωστήρες της ΕΠΟ δεν το έχουν βάλει αυτό στο τραπέζι. Θα εξαιρεθούν οι παίκτες που έχουν φύγει, αυτοί που έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες, οπότε δηλαδή θα παίξουμε με άλλα ρόστερ. Μόνο η ΕΠΟ μπορεί να τα φτιάξει αυτά. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να μας πει από ποιους πιέζεται ο κ. Γραμμένος. Γιατί δεν παραιτείται ο κύριος Γραμμένος; Να μας πει ποιος τον πιέζει. Υπάρχει σιωπή γενικά. Σε πιο παλιούς τελικούς θυμάμαι τον κύριο Κοντονή να αναβάλει τελικούς, να βάζει επόπτες, να βάζει τον Ολυμπιακό να παίξει έναν μήνα μετά και εν τέλει να μην μπορεί να παίξει. Το κατέφερε, αλλά δεν θα γίνει δεύτερη φορά το ίδιο έγκλημα. Ακούσαμε τον κ. Γεραπετρίτη να είναι λαλίστατος όταν ήταν να σώσει τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα δεν τον ακούμε πουθενά. Είναι ωραίο αυτό; Πού είναι τώρα; Η κυρία Δημητρίου ήλεγξε το γήπεδο. Ακόμα και πιο τυφλωμένος οπαδός καταλαβαίνει τι γίνεται. Αν πήγαινε η Περιφέρεια στο γήπεδο θα το έκριναν παντελώς ακατάλληλο, γι’ αυτό το έκλεισαν. Τους ήρθε ξαφνικά να πάνε διακοπές. Το έκλεισαν για να μην ελεγχθεί. Δεν μας ενδιαφέρει πλέον η Ριζούπολη, αφού δεν πρόκειται να γίνει εκεί ο τελικός. Είπαμε ότι παίζουμε στο ΟΑΚΑ, ας παρακάμψουν αυτήν την… πρόβλεψη, που δεν είναι και έξυπνη, ας παίξουμε στην έδρα του αντιπάλου μας, ώστε να τηρηθεί μια ποδοσφαιρική λογική. Να τελειώσει η σεζόν μέσα στη… σεζόν.Τη δεύτερη ημέρα το είπαμε για Ριζούπολη. Όταν η Opap Arena είναι έτοιμη, το ΟΑΚΑ θα είναι του Παναθηναϊκού μόνο κι αν φύγει κι ο Παναθηναϊκός και αν φύγει για Λεωφόρο ή άλλη έδρα και το εύχομαι θα είναι και πάλι Εθνικό Στάδιο. Το σχέδιο είναι σαφές και είναι απλό, είναι να μην γίνει ο τελικός. Κάποιοι δεν αντέχουν να ξεφτιλιστούν δύο φορές σε μια βδομάδα. Ποια λογική να λέει η UEFA να γίνει το ματς, ο Γραμμένος να λέει έχετε δίκιο, οι ποδοσφαιριστές να λένε να γίνει, η μια ομάδα να λέει δεν έχω πρόβλημα να γίνει το ματς στην έδρα του αντιπάλου. Η Αστυνομία να λέει ότι το ΟΑΚΑ μπορεί να αστυνομευθεί».

Για το θέμα περί... επεισοδίου με τον κ. Δημητρίου: «Τηλεφώνησα στον κύριο Δημητρίου με τον αριθμό μου και το όνομά μου, όχι από απόκρυψη. Συστήθηκα και του είπα τι ακριβώς κάνετε; Εγώ καταλαβαίνω ότι μπορεί κάποιος να ανήκει κάπου. Να εξυπηρετεί κάποιους. Έχεις δικαίωμα να ταΐζεις κάθε βράδυ τον Θωμά Μητρόπουλο. Ρωτάω, όμως Γιατί το κάνετε αυτό στο ποδόσφαιρο, κάνει κακό σε όλους αυτή η ξεφτίλα. Στην ΑΕΚ, στον ΠΑΟΚ, στον Παναθηναϊκό… Του λέω είναι ντροπή και ξεφτίλα. Μου λέει ειρωνικά, είστε πολιτισμένος, εσείς και του λέω δεν καταλαβαίνετε από πολιτισμό, ούτε από ευγένεια, ούτε τίποτα. Θέλετε αυτούς που έρχονταν σπίτια σας και σας ξεβρακώνανε, σας πνίγανε με τα κασκόλ και που σας απειλούν. Κλείσαμε τηλέφωνο, πήρε τους προστάτες του ο κυριούλης αυτός, του είπε να κάνει μήνυση, έβαλε τα σάιτ τους να γράψουν. Όλοι αυτοί φάγανε τη μήνυσή τους. Δέχθηκα τηλέφωνο από τον υπόκοσμό και ζήτησα να ανοίξουν τα τηλέφωνα και σε λίγο θα ανοίξουν. Να ανοίξουν τα τηλέφωνα και θα γελάσουμε. Να δούμε ποιος πήρε ο Δημητρίου, ποιοι πήραν μετά… Όχι πως θα πέσουμε από κανένα σύννεφο, έχουν τελειώσει τα σύννεφα».

Για τον σχεδιασμό που αλλάζει για τις ομάδες: «Όλα μπορούν να αλλάξουν, όλα είναι στον αέρα. Έχουμε την κυρία Δημητρίου, για το τι θέλει η κόρη και τι ο μπαμπάς. Είναι ιστορική διοργάνωση το Κύπελλο, δεν θα έπρεπε να βγει ο κύριος Γραμμένος ώστε να αναφέρει τι γίνεται. Για το τι λένε η FIFA ΚΑΙ UEFA, όπως και όλοι οι εμπλεκόμενοι. Να γυρίσει ο κ. Χούμπελ από τις διακοπές του με τον κύριο Διακοφώτη. Έχει πέσει πολλή πίεση».

Για την πρόταση της ΕΠΟ για εκτός Αττικής: «Νομίζω ότι το ΟΑΚΑ δεν είχε πέσει καν ως ιδέα πιο πριν, επειδή ήταν αποκλεισμένο λόγω της προξήρυξης. Να σταματήσουν να λένε για τα 300 άτομα, το θέμα είναι πως θα φτάσουν οι αποστολές, τι θα γίνει μετά, βρέθηκαν άλλωστε μολότοφ κλπ».

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Score Live | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες