Αποκάλυψη! Ο Παναθηναϊκός έκανε κίνηση τελευταία στιγμή για Σλούκα

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020

Αποκάλυψη! Ο Παναθηναϊκός έκανε κίνηση τελευταία στιγμή για Σλούκα

Αποκάλυψη! Ο Παναθηναϊκός έκανε κίνηση τελευταία στιγμή για Σλούκα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε προσπάθεια να...χαλάσει τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό * Έκανε «δώρο» στον Παναθηναϊκό τον Κώστα Σλούκα προτείνοντας όλα τα λεφτά του συμβολαίου μπροστά, αλλά...

Διαβάστε παρακάτω...

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσπάθησε τελευταία στιγμή να χαλάσει τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με πληροφορίες του "Φωτός".

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ- ο οποίος έχει αποτραβηχτεί από τα δρώμενα της ομάδας η οποία «τρέχει» με τα έσοδά της και είναι προς πώληση- λίγο πριν υπογράψει ο Κώστα Σλούκας στον Ολυμπιακό έκανε πρόταση στον Έλληνα διεθνή γκαρντ, θέλοντας να τον κάνει «δώρο» στον Παναθηναϊκό ~και μάλιστα πλήρωνε (όπως πρότεινε) μπροστά όλο το συμβόλαιό του.

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού αρνήθηκε φυσικά την προσφορά του Παναθηναϊκού. Θυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που έγινε αυτό, καθώς ακόμα τρεις φορές στο παρελθόν έχει αρνηθεί τους «πράσινους» και μάλιστα την πρώτη είχε πει γραπτώς πως «δεν είναι σοβαρά πράγματα να γίνονται προτάσεις μέσα από πρωτοσέλιδα εφημερίδων».

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Score Live | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες