Ολυμπιακός-Κουαρέσμα: Θα γίνει επιτέλους ο …γάμος των δύο;

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020

Ολυμπιακός-Κουαρέσμα: Θα γίνει επιτέλους ο …γάμος των δύο;

Ολυμπιακός-Κουαρέσμα: Θα γίνει επιτέλους ο …γάμος των δύο;
Ο Ρικάρντο Κουαρέσμα, ένας παίκτης που έχει «φλερτάρει» πάμπολλες φορές με τον Ολυμπιακό, έμεινε ελεύθερος. Μπορεί να γίνει το «μπαμ»; Διαβάστε παρακάτω...

Ο Πορτογάλος παικταράς αποχαιρέτησε την Κασίμπασα της Τουρκίας, ενώ παρότι είναι στα 36, παραμένει ένα αρκετά ελκυστικό όνομα, χορεύοντας με την μπάλα στα πόδια.

Θυμάστε πόσες φορές έχει ακουστεί το όνομά του και έχει συνδεθεί με την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Φυσικά, πλέον τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Ο παίκτης είναι ελεύθερος και μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα. Ο ίδιος μάλιστα, ψάχνει την 9η ομάδα της καριέρας του. Λέτε να είναι η ομάδα του Πειραιά; Θα πρόκειται για τεράστιο μπαμ.

Δείτε το μήνυμα αποχαιρετισμού του Κουαρέσμα:

«Ήταν ωραία η ιστορία στην Κασίμπασα. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα για τον τρόπο που μπόρεσε να παραμείνει ενωμένη σε αυτή την δύσκολη χρονιά. Μια αγκαλιά για τους φιλάθλους, τους παράγοντες, το τεχνικό τιμ και τους υπαλλήλους του συλλόγου. Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείξατε. Οι μεγαλύτερες χαρές για όλους. Τώρα πάμε μπροστά, έχουμε πάντα νέες μάχες για να δώσουμε»

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Score Live | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες