Έτσι θα γίνει η φιέστα του Ολυμπιακού!

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Έτσι θα γίνει η φιέστα του Ολυμπιακού!

Έτσι θα γίνει η φιέστα του Ολυμπιακού!
Τις λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανέλυσαν ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο υπεύθυνος για το καλλιτεχνικό κομμάτι, Αστέρης Κούτουλας. Διαβάστε παρακάτω... Με πολλή λάμψη και τη βοήθεια της τεχνολογίας που θα φέρει τους οπαδούς στο γήπεδο -χωρίς πραγματικά να είναι, λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί από την πανδημία- θα διεξαχθεί η φιέστα του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν σήμερα το πρόγραμμα της εκδήλωσης, με τον Κριστιάν Καρεμπέ να αναφέρει:

«Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι γιατί θα μιλήσουμε για την φιέστα μας. Η φιέστα μας έχει τίτλο "τα φώτα της ελπίδας". Θα γιορτάσουμε την κατάκτηση του 45ου τίτλου στην Ελλάδα. Θα θέλαμε να γιορτάσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας, αλλά εξαιτίας της πανδημίας έπρεπε να βρούμε άλλη λύση. Θα ήθελα να μιλήσω για τις νίκες, τα σερί, τα ρεκόρ και της επιτυχίες μας και φυσικά για το ότι έχουμε την ευκαιρία να προσθέσουμε άλλον έναν τίτλο στην ιστορία μας. Θα ήθελα να προσθέσω τις πρωτοβουλίες του κ. Μαρινάκη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπου υπήρχε ανάγκη. Τέχνη και συναισθήματα, θα κυριαρχήσουν στην φιέστα, γιατί το ποδόσφαιρο είναι συναισθήματα».Κατά την παρουσίαση, τον λόγο πήρε ο σκηνοθέτης και παραγωγός, Αστέρης Κούτουλας, ο οποίος έχει αναλάβει το πρότζεκτ και ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες για όσα ετοιμάζονται.

«Η ιδέα είναι να φέρουμε τους φιλάθλους που θα είναι έξω από το γήπεδο να μέσα στο στάδιο, χωρίς να είναι αληθινά μέσα. Αυτό θα είναι το συναισθηματικό αποκορύφωμα της γιορτής που ετοιμάζουμε. Θα έχουμε ένα πολυθέαμα, που απαρτίζεται από projections (προβολείς) που θα γίνουν στο Λονδίνο. Θα έχουμε φως, θα έχουμε μια παιδική χορωδία, κάναμε τη μουσική με τον Αντώνη Δημητριάδη. Η μουσική είναι η "μητέρα" αυτών των θεαμάτων. Ο Μάριος Ιωάννου Ηλίας συνέθεσε μια καταπληκτική μουσική γι' αυτήν την φιέστα. Αυτό το πολυθέαμα θα αποκορυφωθεί με φέρνοντας τη στιγμή της στέψης τον κόσμο μέσα στις εξέδρες. Αυτό θα κάνουμε μέσα στο Καραϊσκάκης. Πρέπει να φέρουμε ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας από τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό στον κόσμο. Θα κάνουμε ένα πολυθέαμα από το Λιμάνι, θα συνδέει και αυτό μουσική και εικόνες που φέραμε από την Γερμανία. Το Πασαλιμάνι θα κοκκινίσει και θα “γαλαζίσει”. Θα βασιστούμε σε μουσική του Χατζιδάκι και Θεοδωράκη, από το Ποτέ την Κυριακή και τον Ζορμπά».

Δείτε την παρουσίαση:
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες