Δήλωση Μάρτινς που αποδεικνύει ότι ξέρει να σέβεται τον αντίπαλο!

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020

Δήλωση Μάρτινς που αποδεικνύει ότι ξέρει να σέβεται τον αντίπαλο!

Δήλωση Μάρτινς που αποδεικνύει ότι ξέρει να σέβεται τον αντίπαλο!
Δήλωση Μάρτινς που αποδεικνύει ότ ξέρει να σέβεται τον αντίπαλο! ...
Διαβάστε παρακάτω...  Δήλωση Μαρτίνς:
Και οι δύο παίξαμε για να κερδίσουμε...

Ήταν ένα παιχνίδι ανοικτό, έλειπε ο ρυθμός σε κάποιους από τους παίκτες μας, κάποιοι σιγά σιγά τον αποκτούν, ένα παιχνίδι με πολλά λάθη και πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Και οι δύο παίξαμε για να κερδίσουμε.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του Αρη για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια, χωρίς να έχουν πολλές αλλαγές, παίζοντας συνεχόμενα ματς σε αυτό τον ρυθμό”

Για τον Τοροσίδη: “Πραγματικά ήταν αρκετός καιρός που δεν έπαιζε. Δεν θα σταματήσω να λέω ότι και ο Τοροσίδης αλλά και ο Αβραάμ είναι σημαντικοί για εμάς. Με τον τρόπο που έπαιξε σήμερα, έδειξε ότι δούλευε τόσο καιρό και ήταν έτοιμος όταν τον χρειαστήκαμε. Γι αυτό και πανηγύριστηκε το γκολ που πέτυχε”.

Για τον Ραντζέλοβιτς και τον Μπρούνο: “Είναι ένα από τα παιχνίδια που μας επιτρέπουν να κάνουμε διάφορες δοκιμές. Και ο Ραντζέλοβιτς έπαιξε σε διαφορετική θέση για κάποια ώρα και ο Μπρούνο.

Για το ότι σκόραρε έξι φορές ο Άρης φέτος απέναντι στον Ολυμπιακό και όλες οι υπόλοιπες ομάδες οκτώ: «Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες του Άρη και γενικότερα για το πνεύμα. Ειδικά όμως για το γεγονός ότι παίζουν ανά τρεις μέρες δίχως πολλές αλλαγές. Αξίζουν συγχαρητήρια που έχουν τέτοιο ρυθμό».

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Score Live | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες