«Αντίο» με αιχμές από Χολέμπας και... νέα πρόκληση! (photos)

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020

«Αντίο» με αιχμές από Χολέμπας και... νέα πρόκληση! (photos)

«Αντίο» με αιχμές από Χολέμπας και... νέα πρόκληση! (photos)

Την αποχώρησή του από τη Γουότφορντ, με αιχμές, γνωστοποίησε ο Χοσέ Χολέμπας, τονίζοντας πως ήρθε η ώρα για μία νέα πρόκληση. Μάλιστα, δήλωσε δυσαΠηγήρεστημένος για τη διαχείριση που έτυχε σε μία σεζόν που η Γουότφορντ υποβιβάστηκε και τόνισε πως παρά την ηλικία του, μπορεί να κάνει πράγματα καλύτερα απ’ ότι όταν ήταν νέος.

Διαβάστε παρακάτω...

«Θα ήθελα να πω ευχαριστώ και να ευχηθώ στη Γουότφορντ ό,τι καλύτερο στο μέλλον, αλλά ήρθε η ώρα για μένα να πω αντίο μετά από όσα έγιναν. Προφανώς και δεν είμαι χαρούμενος να το τελειώσω έτσι, αλλά για να είμαι ειλικρινής ένιωθα αποκλεισμένος από το να βοηθήσω την ομάδα! Και, όχι, δεν ήμουν τραυματίας και ούτε τα πόδια μου με έχουν... αφήσει. Είμαι σε εξαιρετική κατάσταση και, ναι, είμαι 36, αλλά ακόμη κάνω πιο πολλά απ’ ότι όταν ήμουν νέος.

Με πληγώνει που παίρνω αυτήν την απόφαση, γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο τόσο πολύ και το να μένω αποκλεισμένος είναι κάτι που πονάει. Ίσως επηρεάστηκε το λιγότερο από αυτό, αλλά αισθάνομαι τους συμπαίκτες μου και το σύλλογο και τους φιλάθλους και όλους όσοι ασχολούνται με την ομάδα που ήρθε το τέλος της σεζόν με αυτόν τον τρόπο, με τον υποβιβασμό.

Για το σύλλογο, εύχομαι στη Γουότφορντ τα καλύτερα για το τέλος.

Και για εμένα προσωπικά, ήρθε η ώρα για μία νέα πρόκληση».

ΑΡΘΡΟ
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Score Live | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες