Επιβεβαίωση του Olymp Eidisis! Έκλεισε ο Σλούκας.. αναμένουμε Καλάθη!

Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020

Επιβεβαίωση του Olymp Eidisis! Έκλεισε ο Σλούκας.. αναμένουμε Καλάθη!

 
Είναι γεγονός.. ο Κώστας Σλούκας συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για τριετές συμβόλαιο!
Διαβάστε παρακάτω...
Φυσικά η ΚΑΕ το διαψεύδει από την στιγμή που ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Φενέρ και υπάρχει ο κίνδυνος να κάνει δύσκολη την ζωή του Σλούκα και του Ολυμπιακού αν μάθει ότι έχει συμφωνήσει να πάει στους ερυθρόλευκους.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το άρθρο του #Πληροφοριοδότη ("Ο Καλάθης θέλει Ολυμπιακό.. ο Γιαννακόπουλος βράζει και ο Σλούκας με ανέβασμα κλείνει!") ο Σλούκας περίμενε την τελική πρόταση των ερυθρόλευκων η οποία έγινε και ήταν για τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 5.5εκ. ευρώ.
Μόλις αποκτήσει την ελευθερία του από την Φενέρ άμεσα θα βγούν και οι ανακοινώσεις για την τεράστια επιστροφή στο λιμάνι!

Όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μέσω του #Πληροφοριοδότη... σειρά παίρνει ο Νικ Καλάθης ο οποίος έχει παγώσει την πρόταση της Μπαρτσελόνα αναμένοντας το αν θα του κάνουν την ανάλογη πρόταση οι αδερφοί Αγγελόπουλοι οι οποίοι ζυγίζουν το μπάτζετ για να δουν αν θα κινηθούν! Φήμες αναφέρουν ότι έχουν ετοιμάσει πρόταση που είναι ελάχιστα πιο κάτω από αυτήν της ισπανικής ομάδας.
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Score Live | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες