«Χοντραίνει» το θέμα με τον Ντιλέινι...

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020

«Χοντραίνει» το θέμα με τον Ντιλέινι...

«Χοντραίνει» το θέμα με τον Ντιλέινι...
"Χοντραίνει" το πράγμα με τον Μάλκολμ Ντιλέινι στη Μπαρτσελόνα καθώς ο Αμερικανός κόμπο γκαρντ που βρίσκεται στην ατζέντα του Γιώργου Μπαρτζώκα και ήδη ο Ολυμπιακός του έχει... χτυπήσει την πόρτα για να έχει μια πρώτη "ανάγνωση" των προθέσεών του, δεν θέλει να γυρίσει στη Βαρκελώνη για προπονήσεις.
Διαβάστε παρακάτω...
Όπως αναφέρει η "Mundo Deportivo" αν ο 31χρονος άσος, που βρίσκεται εδώ και ενάμιση μήνα στις ΗΠΑ, δεν επιστρέψει μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (14/05) στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας, δεν θα μπορεί να συμμετάσχει μετά στις προπονήσεις που ξεκίνησαν ήδη για τους μπλαουγκράνα. Αν αποφασίσει να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι μετά την Πέμπτη (14/05) τότε θα μπει σε καραντίνα 14 ημερών, κάτι που σημαίνει πως δεν θα είναι έτοιμος για την έναρξη των αγώνων στην ACB.

Ο ίδιος ο παίκτης είναι κάθετα αντίθετος με την επανέναρξη των διοργανώσεων και φυσικά των προπονήσεων, αν δεν έχει εξασφαλιστεί 100% όπως λέει η προστασία από τον κορονοϊό και δεν προτίθεται να γυρίσει στην Ισπανία. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, οι δυο πλευρές ωθούνται στα άκρα και η ανανέωση της συνεργασίας τους γίνεται ολοένα και δυσκολότερη.
Αν ο Μάλκολμ Ντιλέινι βγει ελεύθερος στην αγορά, ο Θρύλος θα κάνει την κίνησή του καθώς ως γνωστόν ο Γιώργος Μπαρτζώκας που διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον Αμερικανό κόμπο, έχει ζητήσει δυο πρωτοκλασάτους γκαρντ από τη διοίκηση του Ολυμπιακού και έχει ψηλά στη λίστα του τον 31χρονο της Μπαρτσελόνα.
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες