Τους ξεμπρόστιασαν οι παίκτες και τώρα ξεφτιλίζονται μόνοι τους

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020

Τους ξεμπρόστιασαν οι παίκτες και τώρα ξεφτιλίζονται μόνοι τους

Τους ξεμπρόστιασαν οι παίκτες και τώρα ξεφτιλίζονται μόνοι τους
Πριν από λίγους μήνες, τον Νοέμβριο του 2019, οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Αντώνης Κόνιαρης, είχαν στείλει επιστολή προς τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, πως δεν προτίθενται να ενισχύσουν την Εθνική Ανδρών στο Προολυμπιακό Τουρνουά. Και αυτό, διότι ο Ρικ Πιτίνο τους είχε διαβεβαιώσει πως δεν θα πάει στον Παναθηναϊκό! Υπόσχεση που δεν τήρησε ποτέ.
Διαβάστε παρακάτω...
Οι παίκτες του Ολυμπιακού, λοιπόν, είχαν δεχθεί σκληρή, ατελείωτη κριτική για αυτήν τους την απόφαση από τα πάντα «αντικειμενικά» και… αμερόληπτα Μέσα. Ένα ολόκληρο σύστημα τα είχε βάλει με τους «ερυθρόλευκους» για την… αντεθνική συμπεριφορά τους. Γελάει όλος ο κόσμος!

Ωστόσο, λίγους μήνες αργότερα, οι προαναφερθέντες παίκτες της ομάδας του Πειραιά, δικαιώθηκαν απόλυτα. Άλλωστε, είναι πασιφανές το μπάχαλο ανάμεσα σε Εθνική και ΕΟΚ.
Κανείς δεν ξέρει ποιος είναι προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Έκαναν την Εθνική ομάδα τσιφλίκι τους.

Βγαίνει ο Πιτίνο και λέει ότι μίλησε με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ πριν από 10 μέρες, έχοντας συμβόλαιο. Βγαίνει ο Βασιλακόπουλος και λέει ότι είχε να μιλήσει με τον Αμερικανό κόουτς από όταν έφυγε για Αμερική, με τον Πιτίνο να μην έχει συμβόλαιο.

Η απόλυτη παράνοια! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένας από τους δύο λέει ψέματα. Από την άλλη, όπως και να ‘χει, ο Πιτίνο έχει φανεί εξαιρετικά αφερέγγυος. Τη μία έρχομαι στην Εθνική, την άλλη δεν έρχομαι. Τη μία ήθελα να πάω στον Παναθηναϊκό, την άλλη δεν ήθελα.
Το απόλυτο μπάχαλο! Ωστόσο, οι παίκτες του Ολυμπιακού δικαιώθηκαν πανηγυρικά για εκείνη την απόφασή τους! Τους ξεμπρόστιασαν και τώρα ξεφτιλίζεται ο «Φάρος» μόνος του...
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες