Το «χάσμα» Ολυμπιακού – Νάπολι για Τσιμίκα, ο Μανωλάς και το νέο ραντεβού για το καλοκαίρι

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

Το «χάσμα» Ολυμπιακού – Νάπολι για Τσιμίκα, ο Μανωλάς και το νέο ραντεβού για το καλοκαίρι

 Το «χάσμα» Ολυμπιακού – Νάπολι για Τσιμίκα, ο Μανωλάς και το νέο ραντεβού για το καλοκαίρι  
Ολυμπιακός και Νάπολι δεν τα βρήκαν για τον Κώστα Τσιμίκα τον Γενάρη, όμως έκλεισαν ραντεβού για το καλοκαίρι. Τα 5 εκατ. ευρώ που ανοίγουν τον δρόμο για τη μεταγραφή και η συγκατάθεση του Κώστα Μανωλά. 
Διαβάστε παρακάτω...
Η Νάπολι τον περασμένο Ιανουάριο είχε επαφές με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα, όμως οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό κομμάτι, με τους ερυθρόλευκους να έχουν συγκεκριμένα «θέλω» για τον Έλληνα μπακ. Η μεταγραφή λοιπόν δεν έγινε πριν από περίπου τέσσερις μήνες, όμως ήταν δεδομένο ότι οι παρτενοπέι θα επανέλθουν για τον Έλληνα μπακ, ειδικά μετά τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε τη φετινή σεζόν.

Ο Τσιμίκας αποτελεί τον διακαή πόθο της ιταλικής ομάδας και το καλοκαίρι αναμένεται να είναι «καυτό» για τον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα μπακ να έχει πέραση στον ιταλικό βορρά. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Corriere Dello Sport, η Νάπολι πράγματι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό για τον παίκτη, όμως οι Πειραιώτες απάντησαν αρνητικά.

Το δημοσίευμα μάλιστα κάνει λόγο για διαφορά ανάμεσα στις ομάδες που έφτανε τα 5 εκατ. ευρώ τότε, ενώ τονίζει ότι Ολυμπιακός και Νάπολι έδωσαν «ραντεβού» για τον Τσιμίκα το καλοκαίρι, με σκοπό αυτή τη φορά να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ιταλοί αναφέρουν ότι για τον Τσιμίκα έδωσε τη συγκατάθεση του και ο Κώστας Μανωλάς στη διοίκηση των παρτενοπέι, ξεκαθαρίζοντας πως μπορεί να δώσει πολλά πράγματα στην ιταλική ομάδα.

Κλείνοντας, οι Ιταλοί επιμένουν ότι ο Τσιμίκας παραμένει ο πρώτος στόχος της ομάδας του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για το αριστερό άκρο της άμυνας, όμως θα πρέπει πρώτα να αποχωρήσει ο Φεουζί Γκουλάμ από τη Νάπολι. Εφόσον γίνει αυτό, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για τον Έλληνα μπακ και η ιταλική ομάδα θα επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση στον Ολυμπιακό για να τον πείσει να παραχωρήσει έναν από τους κορυφαίους παίκτες του την τελευταία διετία.
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Score Live | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες