Τι φοβάται πραγματικά στο CAS ο ΠΑΟΚ;

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020

Τι φοβάται πραγματικά στο CAS ο ΠΑΟΚ;

Τι φοβάται πραγματικά στο CAS ο ΠΑΟΚ; 
Ο Rostofianos παίρνει θέση και ξεφτιλίζει ακόμα μία φορά την πλάστιγγα Σαββίδη, ΠΑΟΚ, Ξάνθη και αναλύει τους φόβους τους, οι οποίοι πλέον είναι μεγαλύτεροι για το CAS... 
Διαβάστε παρακάτω...
Καμία τύχη! Αυτό μπορούμε να πούμε για τον ΠΑΟΚ και τους νομικούς του συμβούλους!Κατάφερε όπως είδαμε στην… παράταση, να καταθέσει τον φάκελο στο CAS (και εκεί χρειάστηκε καθυστερήσεις), ώστε να υπερασπιστεί, έναν υποβιβασμό, ο οποίος είναι προ των πυλών, αν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν δούμε καμία τροπολογία πάλι ώστε να τον αφήσει να σουλατσάρει και να λερώνει τον Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Μάλιστα με την συγκεκριμένη προσφυγή πήγε κόντρα στον «δικό τους», Βαγγέλη Γραμμένο. Άραγε η ΕΠΟ θα πράξει τα δέοντα η θα τους κάνει πάλι αβάντες ώστε να μην πληγώσει τον «Ρώσο» και φίλο τους, Ιβάν Σαββίδη;

Φυσικά σε όλο αυτό ο Ολυμπιακός τους τραβάει… από την μύτη. Είναι ο μοναδικός άλλωστε που μπορεί να μιλάει για το συγκεκριμένο ΣΚΑΝΔΑΛΟ αφού αυτός τους ξεμπρόστιασε πανελλαδικά. 

Άσχετα αν εκείνοι προσπαθούν να υιοθετήσουν στην κοινή γνώμη το αντίθετο.

Ο ΠΑΟΚ για να μην γελιέστε ορισμένοι δεν κατέθεσε προσφυγή μόνος του. Το έκανε διότι είχε ΤΕΡΑΣΤΙΑ πίεση από τους οπαδούς του, οι οποίοι τον τράβηξαν στα σχοινιά ώστε να πράξει κατά εκείνων τα δέοντα. Καμία τύχη όμως και πάλι! Φρου φρου και αρώματα για το τίποτα. Εκεί που τους πάει λοιπόν ο Ολυμπιακός, ο οποίος ξανά τονίζουμε είναι ο μόνος που δικαιούται να πάρει στη συγκεκριμένη υπόθεση θέση. Όσο και να προσπαθεί ο Μπαλτάκος, η προπαγάνδα του SDNA κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει ώστε να επέλθει η δικαιοσύνη.

Για κάποιους φταίει η Νέα Δημοκρατία και ο Μαρινάκης, αλλά αλήθεια. Λύστε μας μια απορία. Πως γίνετε να φταίει ο Αυγενάκης, η Νέα Δημοκρατία, αλλάζοντας φυσικά τον νόμο σε αφαίρεση βαθμών, ώστε να μην πέσει ο ΠΑΟΚ αλλά και η Ξάνθη; Έχετε σκεφτεί ότι τώρα θα παίζατε με τον Πλατανιά (άλλο που δεν θέλετε να βρείτε τους τέους φίλους σας στα Χανιά….), με τον Εργοτέλη η με τον Ολυμπιακό Βόλου; Ότι πλέον δεν θα ήσασταν Super League και θα ήσασταν υπό διάλυση;

Η ΕΕΑ έβγαλε νομίμως μία απόφαση που σας καταδικάζει. Σας έβγαλε ένοχους. Σας έβγαλε αυτό που περίμενε όλος ο κόσμος. Πλέον δεν υπάρχει κρυψώνα να μπείτε, αλλά η διαφάνεια η οποία σας στήνει στον τοίχο. Τώρα όμως και στο CAS. Εκεί να δείτε πανηγύρι. Εκεί να δείτε δικαιοσύνη.

Είδη από τον φόβο σας έχετε αρχίσει να λέτε δικαιολογίες τύπου ότι υπάρχει ο Θεοδωρίδης η ο Γιαννίκος. Προετοιμάζεται το έδαφος για μία απόφαση που ξέρετε κατά που θα γύρη. Η δικαιολογία σας, καλά καλά δεν αρχίσαμε βγήκε από τα ΜΜΕ του «Ρώσου», ο οποίος είναι υπόδειγμα λασπολογίας και διαφθοράς.

Ο ΠΑΟΚ πλέον όμως δεν το έχει μελετήσει καλά το όλο σκηνικό. Αντί λοιπόν να σιγάσει στην γωνία του, διαρκώς προσπαθεί με έπαρση να βγάλει γλώσσα. Αυτό όμως δεν γίνεται όταν σε έχουν πιάσει στα πράσα ρε φίλε. Απλά δεν γίνετε!  Από κει και πέρα όμως κινδυνεύει να εκτεθεί επί δύο με το που βγει η τελεσίδικη απόφαση από ,το CAS. Για αρχή θα εκτεθεί ακόμα και στους οπαδούς του, έπειτα όμως θα κουβαλάει εφόρου ζωής την ρετσινιά για το μεγαλύτερο ΣΚΑΝΔΑΛΟ που διεπράχθη ποτέ στην Ελλάδα. Από κει και πέρα φυσικά έρχεται και πάλι ότι προαναφέραμε στην επιφάνεια για να τον δέσει τελείως, η υπόθεση να υποβιβαστεί.
Μάλιστα η ζημιά που τους έχει κάνει ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος. Στον Βορρά πίστευαν ότι δεν θα κάνουν καμία κίνηση οι «ερυθρόλευκοι» και απλά θα άφηναν τα πράγματα ως έχουν. Έλα όμως που δεν είναι πει την τελευταία τους λέξη; Ο Ολυμπιακός έκανε την προσφυγή λοιπόν στο CAS και όλοι είχαν στραφεί από το στρατόπεδο του Δικεφάλου εις βάρος τους ξαφνικά με την ψυχή στο στόμα, τελευταία μέρα έκανε την προσφυγή. Φυσικά και οι άνθρωποι οι οποίοι είναι στην Λωζάνη θα γελάνε με τον φάκελο που έχουν στα χέρια τους, αλλά αυτό θα το ξέρουν καλύτερα και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ οι οποίοι γνωρίζουν πως ο συγκεκριμένος φάκελος δεν έχουν καμία τύχη.

Αλήθεια όμως δημιουργούνται πολλά ερωτήματα. Ο ΠΑΟΚ τι θα ισχυριστεί; Ότι ο Καλπαζίδης με κόπο και ιδρώτα στάθηκε τυχερός και μετά από Τζακ Ποτ έγινε εκατομμυριούχος και αγόρασε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ξάνθης; Ότι ο Αυγενάκης είναι διορισμένος από τον Ολυμπιακό; 

Ότι η ΕΕΑ δεν ήταν κατάλληλη να κρίνει την απόφαση; Ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ιδιοκτήτη τον Ιβαν Σαββίδη; Τι απ’ όλα;

Το «θα κυνηγήσουμε τον Ολυμπιακό». με την λάσπη την οποία ρίχνουν απλά δεν έχει καμία τύχη. 

Έχουμε πει πάρα πολλές φορές και έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας΄. Η ατζέντα της επικαιρότητας δεν αλλάζει και δεν μπορεί να αλλάξει αφού το μεγαλύτερο ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού βάφτηκε ασπρόμαυρο.

Την συνέχεια την ξέρετε, εκεί όπου εσείς είδη έχετε χάσει…
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες