Οι τρεις κινήσεις των Αγγελόπουλων που θα στείλουν ξανά Final4 τον Ολυμπιακό

Παρασκευή, 1 Μαΐου 2020

Οι τρεις κινήσεις των Αγγελόπουλων που θα στείλουν ξανά Final4 τον Ολυμπιακό

Οι τρεις κινήσεις των Αγγελόπουλων που θα στείλουν ξανά Final4 τον Ολυμπιακό 
Τα αφεντικά του Ολυμπιακού, παρά την κρίση που έρχεται, ετοιμάζονται για μία μεγάλη υπέρβαση. 
Διαβάστε παρακάτω...
Ο Ολυμπιακός έχει πάρει ήδη τον Χασάν Μάρτιν, που του κόστισε λίγα χρήματα, αλλά η συνέχεια θα είναι εντυπωσιακή, όπως αναφέρει η ατμόσφαιρα που βγαίνει από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι Αγγελόπουλοι είναι και πάλι σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση και θέλουν να επαναφέρουν την ομάδα τους στα παλιά της μεγαλεία.

Το προ καιρό δημοσίευμα της Live Sport για 5 εκατ. ευρώ για τρεις παίκτες δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα, αφού αυτές είναι οι διαθέσεις των αφεντικών της ΚΑΕ.
Ο πρώτος στόχος δεν είναι άλλος από τον Κώστα Σλούκα. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα μείνει στην τουρκική ομάδα και αυτομάτως ανοίγει και η πόρτα για τον Σλούκα.

Ο Ολυμπιακός καραδοκεί για να τον κάνει δικό του.
 


Παράλληλα, θέλει και έναν ακόμη μεγάλο γκαρντ, ώστε στην περιφέρεια να έχει τους δύο σπουδαίους γκαρντ που είναι να πάρει, τον Σπανούλη, τον ΜακΚίσικ, τον Λαρεντζάκη και τον Κόνιαρη. Και πιο πίσω τον πιτσιρικά τον Νικολαϊδη. Έτσι θέλει να κινηθεί ο Ολυμπιακός. Θα έχει επίσης στο «3» τον Παπανικολάου και έναν ακόμη παίκτη που θα πάρει και θα παίζει στο «2» και στο «3». Σαν τον Σιλντς της Μπασκόνια.

Και τέλος θα πάρει και έναν ακόμη ψηλό, ώστε να έχει μία πεντάδα με Πρίντεζη, Βεζένκοφ (υπάρχει η διάθεση να μείνει), Μάρτιν και Έλις. Και κάπως έτσι θα σχηματιστεί το ρόστερ για την επόμενη σεζόν.

Οι Πειραιώτες θεωρούν και δεν έχουν άδικο ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ εύκολα, μόλις κλείσει ο Σλούκας. Το να κλείσει ο Σλούκας δεν είναι και εύκολο, αλλά δεν θα είναι και δύσκολο, αν τα πράγματα κυλήσουν στη Φενέρ, όπως ακούγεται ότι θα κυλήσουν.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, πάντως, ονειρεύεται ήδη με αυτά που ακούει επάνοδο στις παλιές δόξες και οι Αγγελόπουλοι φαίνονται διατεθειμένοι να υλοποιήσουν τις σχετικές επιθυμίες.
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες