Ξεκάθαρο το μήνυμα Ολυμπιακού σε Σλούκα

Κυριακή, 17 Μαΐου 2020

Ξεκάθαρο το μήνυμα Ολυμπιακού σε Σλούκα

Ξεκάθαρο το μήνυμα Ολυμπιακού σε Σλούκα
Η δραστική μείωση του μπάτζετ της Φενέρμπαχτσε φέρνει τον Κώστα Σλούκα προ των πυλών της εξόδου από την τουρκική ομάδα καθώς το συμβόλαιό του πλέον δεν μπορεί να καλυφθεί από τους Τούρκους.
Διαβάστε παρακάτω...
Παρά τα όσα ακούτε και διαβάζετε αριστερά-δεξιά ότι ο Θρύλος δεν έχει κάνει επαφή και πρόταση στον 30χρονο Έλληνα πόιντ-γκαρντ η αλήθεια είναι πως έχουν γίνει και τα δύο. Προφορικά βεβαίως μιας και ο παίκτης δεν έχει μείνει ελεύθερος και η σεζόν δεν έχει τελειώσει, όμως το... νερό έχει μπει στο αυλάκι.

Ποιό το μήνυμα των Πειραιωτών στον "Σλούκι Λουκ"; Του έχει ξεκαθαρίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας ότι τον θέλει για να του δώσει τη "μπαγκέτα" και να τον χρίσει ηγέτη της ομάδας που θέλει να "χτίσει" με φόντο όχι μόνο μια διετία-τριετία αλλά για πολλά περισσότερα.
Τα λεφτά είναι πολύ καλά με βάση τα νέα δεδομένα λόγω κορονοϊού καθώς του έχουν προταθεί περισσότερα από 5.000.000 ευρώ για τριετές συμβόλαιο και ο Coach-B του κατέστησε σαφές ότι τον θέλει για να είναι το "πρώτο βιολί". Το μήνυμα έχει αποσταλεί και ο παραλήπτης το έχει λάβει...
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες