Γκάφα του... ανιψιού, βγάζει μάτια η πολυιδιοκτησία! (photo)

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020

Γκάφα του... ανιψιού, βγάζει μάτια η πολυιδιοκτησία! (photo)

Γκάφα του... ανιψιού, βγάζει μάτια η πολυιδιοκτησία! (photo)
Μια τρύπα στο νερό έκανε ο Καλπαζίδης, ο ανιψιός του Σαββίδη που αγόρασε την εταιρία VIALAND, στην οποία ανήκουν οι εγκαταστάσεις της Ξάνθης.
Διαβάστε παρακάτω...
Μπορεί να έβγαλε από το ΔΣ της προαναφερόμενης εταιρίας τους Πανόπουλο, Συγγελίδη και Πιαλόγλου, δηλαδή τους δυο μεγαλομετόχους και τον πρόεδρο της Ξάνθης, όμως καλά κρατεί το άρωμα της πολυϊδιοκτησίας. Απόδειξη ότι η οπαδική ιστοσελίδα aox1967 αποκαλύπτει ένα έγγραφο, βάσει του του οποίου «ο Χρήστος Πανόπουλος φρόντισε η ΠΑΕ -ακόμα και αν αυτή πωληθεί- να συνδέεται μια...για πάντα με τις εγκαταστάσεις της VIALAND», προκειμένου να δείξει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τις ακαδημίες οι οποίες θα προπονούνται στις εγκαταστάσεις που ανήκουν στον ανιψιό του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Για να καταδείξουμε το πρόβλημα, αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα thrakisportς.gr: Σε αυτήν την συμφωνία είχε κάνει λόγο σε πρόσφατη ανάρτησή του και ο πρώην πρόεδρος του ΑΟΞ Θεόδωρος Κοκκάλας, εκφράζοντας ωστόσο την ίδια στιγμή την ανησυχία του ότι εξαιτίας αυτής της (μη ακυρώσιμης) συμφωνίας μπορεί να εξακολουθήσει να υπάρχει πρόβλημα για την ΠΑΕ Ξάνθη ακόμα και στην περίπτωση που φύγουν από το ΔΣ της Vialand όλα τα στελέχη της ΠΑΕ, όπως και έγινε, εφόσον τεκμηριώνεται φυσικά ότι η νέα ιδιοκτησία της Vialand έχει σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη ή οποιονδήποτε μεγαλομέτοχο ομάδας της Super League»...
Υπενθυμίζουμε ότι μόλις αρχίσουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας έχει προαναγγείλει ότι θα κάνει ενστάσεις κατά της Ξάνθης επειδή δεν... έσπασαν τα δεσμά της πολυϊδιοκτησίας. Το ίδιο, σύμφωνα με την ποδοσφαιρική πιάτσα θα πράξουν κι άλλες ομάδες. Εννοείται ότι πρόβλημα έχει και ο ΠΑΟΚ.

Συμπέρασμα: Είναι δύσκολο, παρά τις αλλαγές που έκανε ο Καλπαζίδης στη VIALAND, ΠΑΟΚ και Ξάνθη να πείσουν ότι έσπασαν τα δεσμά της πολυϊδιοκτησίας, επειδή οι εγκαταστάσεις αγοράστηκαν με 10 εκατ. ευρώ, ένα ποσό πολύ πιο πάνω από την αξία τους στην ελεύθερη αγορά, σύμφωνα με ειδικούς.

Πιο συγκεκριμένα το έγγραφο για το οποίο γίνεται λόγος και δημοσιεύεται στο ΓΕΜΗ αναφέρει:
«Η Εταιρεία έχει συνάψει μη ακυρώσιμη σύμβαση λειτουργικής μίσθωσης με τη συνδεδεμένη εταιρία

VIALANDAE που αφορά την ενοικίαση γραφείων και αθλητικών εγκαταστάσεων.
Οι ελάχιστες πληρωμές ενοικίων λειτουργικών μισθώσεων ακινήτων έχουν ως ακολούθως:
30/06/2018 30/06/2017
Έως 1 έτος 0,00 0,00
Από 1 έως και 5 έτη 0,00 0,00
Πάνω από 5 έτη 20.000,00 20.000,00
Σύνολο 20.000,00 20.000,00».Η φωτό από το thrakisports.
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες