Φθηνά «κόλπα» του ΠΑΟΚ

Κυριακή, 10 Μαΐου 2020

Φθηνά «κόλπα» του ΠΑΟΚ

Φθηνά «κόλπα» του ΠΑΟΚ
Οι τακτικές του ΠΑΟΚ δεν έχουν προηγούμενο! Δεν είναι απλά πανικόβλητοι, υποτιμούν και τη νοημοσύνη των φιλάθλων, κάνοντας προπαγάνδα επειδή κατέθεσαν προσφυγή στο CAS.
Διαβάστε παρακάτω...
Έφτασαν στο σημείο να πανηγυρίζουν, ενώ πάνε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης ως τελεσίδικα καταδικασμένοι για πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ, Ξάνθης, κάτω από τη... στέγη του Ιβάν Σαββίδη και τιμωρημένοι με αφαίρεση βαθμών (-7), ενώ υπάρχει και κίνδυνος υποβιβασμού, επειδή το CAS εξετάζει αν τηρήθηκαν οι ποδοσφαιρικοί κανονισμοί.

Και στην ουσία να μπει το CAS, όπως λένε, πώς ελπίζουν ότι θα βγάλουν από πάνω τους τη ντροπή της πολυϊδιοκτησίας, εξαιτίας της οποίας έγιναν ρεζίλι στα μάτια των υγιώς σκεπτόμενων Ελλήνων φιλάθλων, αλλά και διεθνώς ρεζίλι; Έτσι γίνονται και τώρα με τα... πανηγύρια, επειδή κατέθεσαν προσφυγή, όπως λένε, 1000 σελίδων στο CAS που κατά... σύμπτωση έχει τον ίδιο αριθμό σελίδων με το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο για το γήπεδο της Νέας Τούμπας, με τη διαφορά ότι αυτό είναι τρεις φάκελοι! Μα, κάτι συμπτώσεις!
Στον ΠΑΟΚ δεν καταλαβαίνουν ότι με το... σόου γίνονται 1000 φορές ρεζίλι; Η προσφυγή στο CAS δεν σημαίνει τίποτα, καθώς, με δεδομένο ότι στην Ελλάδα δεν κέρδισαν κάποια δίκη ή την ακρόαση στην ΕΕΑ, μέχρι και από το Συμβούλιο της Επικρατείας... έφαγαν πόρτα. Επίσης, μέχρι και στο CAS, ο ΠΑΟΚ ήρθε δεύτερος, καθώς προηγήθηκε ο Ολυμπιακός. Όμως, γιατί δεν εξηγούν τους λόγους που φοβήθηκαν να ζητήσουν ασφαλιστικά μέτρα από το CAS; Μήπως, φοβήθηκαν ότι θα χάσουν πάλι;

Μήπως, ο ΠΑΟΚ νομίζει ότι με τα... πανηγύρια θα ξεχαστεί η τελεσίδικη καταδίκη του για πολυϊδιοκτησία; Η ομάδα της Θεσσαλονίκης φαίνεται να πλανάται, βγάζοντας αυθαίρετα συμπέρασμα και μετά θα τα ρίχνουν πάλι αλλού και όχι στον Σαββίδη που είναι ο κύριος υπεύθυνος για την πολυϊδιοκτησία.

Η άγνοιά τους φαίνεται και από το ότι λένε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα παρασταθεί. Όταν έχει κάνει προσφυγή και θα εκδικαστεί μαζί με αυτή του ΠΑΟΚ.
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες