Έτσι απαντάει ο Πειραιάς στην προπαγάνδα!

Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020

Έτσι απαντάει ο Πειραιάς στην προπαγάνδα!

Έτσι απαντάει ο Πειραιάς στην προπαγάνδα!
Όπως έχει γίνει αντιληπτό με τον πλέον εμφατικό τρόπο τα τελευταία χρόνια, ο ΠΑΟΚ έχει παίξει κομβικό και καθοριστικό ρόλο για τον εξευτελισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Διαβάστε παρακάτω...
Για την υποβάθμιση του προϊόντος εντός συνόρων, το οποίο έχει ρεζιλευτεί διεθνώς και στο οποίο επικρατεί ανομία και σαπίλα.

Σε τι να πρωτοαναφερθούμε! Στο ντου του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, σε εκείνο το ματς με την ΑΕΚ; Στην ΕΠΟ του… δικού τους Γραμμένου, που λειτουργεί σαν γραφείο Τύπου της ομάδας της Θεσσαλονίκης; Στην ανεκδιήγητη ΚΕΔ, που πήγαινε και πηγαίνει… τρένο τους «ασπρόμαυρους»;
Τελευταίο, χρονικά, και τρανότερο παράδειγμα, αποτέλεσε η πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Μία υπόθεση που αποτελεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού συνολικά. Μία υπόθεση, στην οποία αναγνωρίστηκε το σκάνδαλο από όλα τα αρμόδια όργανα στην Ελλάδα.

Οι Θεσσαλονικείς, ωστόσο, έβγαιναν και «φώναζαν» ότι θα προσφύγουν στο CAS! Έφτασαν στο σημείο να τα… βάλουν με την ελληνική δικαιοσύνη. Όμως, αναλώθηκαν αποκλειστικά σε απειλές και… υποσχέσεις. Διότι, ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν αυτοί που προσέφυγαν στο ανώτατο δικαστήριο, για το σκάνδαλο των δύο συλλόγων!

Όσο αυτοί, μαζί με τα Μέσα τους, προσπαθούν να φτιάξουν αφηγήματα, όπως για εκείνο το παιχνίδι του Θρύλου με τον Ατρόμητο, το 2015, ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος με μπροστάρη τον ηγέτη του, απαντούν με πράξεις. Ούτε πανικός, ούτε ανυπόστατες κατηγορίες. Πράξεις, για να επέλθει και από την Ευρώπη η δικαιοσύνη.

Ό,τι και να κάνουν, ό,τι και να λένε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η ομάδα του Πειραιά θα τους πάνε όλους μέχρι τέλους...
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες