Έρχεται “Τσουνάμι” αποκαλύψεων!

Σάββατο, 16 Μαΐου 2020

Έρχεται “Τσουνάμι” αποκαλύψεων!

Έρχεται “Τσουνάμι” αποκαλύψεων! 
Αν η πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ Ξάνθη τάραξε τα νερά του Ελληνικού ποδοσφαίρου και κάποιοι τρέχουν και δεν προλαβαίνουν η συνέχεια δεν θα έχει προηγούμενο. Γράφει ο Φώτης Ρουμελιώτης... 
Διαβάστε παρακάτω...
Η επιστροφή στην κανονικότητα έχει δρομολογηθεί και μάλιστα με  γοργούς ρυθμούς και με επιτυχία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιδικών. Μια κανονικότητα που στην ζωή μας συμπεριλαμβάνει και το ποδόσφαιρο την αγάπη μας για την ομάδα μας τις σκέψεις μας για το πότε θα ξανά βρεθούμε στο γήπεδο πότε θα φωνάξουμε για την ομάδα μας, πότε θα νιώσουμε τις συγκινήσεις που μόνο ο Θρύλος μας μπορεί να μας χαρίσει!

Μέσα σε αυτήν την κανονικότητα φυσικά αναζητούμε το αυτονόητο. Την ρομαντική πλευρά του οπαδού της χαράς της λύπης του ενθουσιασμού της απογοήτευσης όλα αυτά που μας χαρίζει μοναδικά το ποδόσφαιρο και η ομάδα μας.  Κάποιοι όμως φρόντισαν μέσα στην Πανδημία μέσα σε όλο αυτό τον χαμό παγκοσμίως να μην ασχολούνται με τα αυτονόητα για την επόμενη μέρα , αλλά πως θα δηλητηριάσουν το οτιδήποτε έχει σχέση με τον Ολυμπιακό. Από την μία το κίνημα της «Παύλας» και  από την άλλη το γνωστό αφήγημα του «ρίξε ρίξε λάσπη όλο και κάτι θα μείνει» προσπάθησαν και προσπαθούν απεγνωσμένα να συνθλίψουν τον Ολυμπιακό και τον διοικητικό ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ακούσαμε και διαβάσαμε βαθυστόχαστες αναλύσεις και προβλέψεις όπως ότι ο Ολυμπιακός υποβιβάζεται για 15η φορά, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξαφανίζεται για μια ακόμα φορά από το προσκήνιο και πολλά άλλα. Φυσικά για κάποιους δεν κοστίζει και τίποτα ή μάλλον κάτι θα κοστίζει σε κάποια αφεντικά να λένε και να γράφουν ότι θέλουν αλλά υπάρχει και το δια ταύτα.
Αν αναρωτιέστε πιο είναι αυτό, είναι το αποτέλεσμα για όλα αυτά. Αποτέλεσμα που ποτέ δεν δικαίωσε κανένα από αυτούς που με λύσσα επιτίθενται στην οικογένεια του Ολυμπιακού, ενώ αντίθετα σε ότι τους έχει ξεμπροστιάσει ο Θρύλος βρίσκονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεων τους.

Έτσι για να μην ανησυχούν και αγχώνονται έρχεται νέο «Τσουνάμι» αποκαλύψεων. Αν η πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ Ξάνθη τάραξε τα νερά του Ελληνικού ποδοσφαίρου και κάποιοι τρέχουν και δεν προλαβαίνουν η συνέχεια δεν θα έχει προηγούμενο.

Οι εκπλήξεις που μας επιφυλάσσουν οι επόμενες μέρες θα είναι καταιγιστικές και ομολογουμένως θα προκαλέσουν πολλές και μεγάλες αντιδράσεις με αποτέλεσμα κάποιοι να έχουν χάσει τον ύπνο τους εδώ και πολλές μέρες. Γιατί άλλωστε σε μια μικρή κοινωνία που ζούμε ακόμα και αν οι ειδήσεις τα στοιχεία και οι πληροφορίες έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού μαθεύονται εύκολα και το χειρότερο είναι ότι κάποιοι κύριοι πλέον είναι αργά να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Κάποια πουλάκια μίλησαν κάποια άλλα έφεραν στοιχεία με αποτέλεσμα όλα αυτά να έχουν περιέλθει στην κατοχή ανθρώπων που ερευνούν μαζεύουν πραγματικά στοιχεία και όχι νομίζω άκουσα μου είπαν και πλέον αναμένουμε να σκάσει η είδηση και να δούμε την συνέχεια.

Μία συνέχεια όχι επί της οθόνης αλλά επί του Ελληνικού ποδοσφαίρου για τους υποτίθεται εξυγιαντές και  ηθικούς αναμορφωτές που ήρθαν τελικά όχι για να δημιουργήσουν αλλά για να συκοφαντήσουν και να καταστρέψουν ότι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό.
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες