Ενημερώθηκε ο Σλούκας και προχωράει...

Τρίτη, 12 Μαΐου 2020

Ενημερώθηκε ο Σλούκας και προχωράει...

Ενημερώθηκε ο Σλούκας και προχωράει...
Ο Κώστας Σλούκας ο οποίος έφυγε πριν από μερικά χρόνια για την Τουρκία και τη Φενερμπαχτσέ, βιώνει την οικονομική κατάρρευση των "καναρινιών" από πρώτο χέρι και φυσικά η παραμονή του και την επόμενη σεζόν μοιάζει με σενάριο... επιστημονικής φαντασίας παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο εκεί για έναν ακόμα χρόνο.
Διαβάστε παρακάτω...
Λεφτά έβγαλε για να φάνε και τα δισέγγονά του, κούπες κέρδισε και πλέον στα 30 του χρόνια, στην πιο καλή μπασκετική ηλικία έχει μπροστά του την επιστροφή στον Ολυμπιακό με ένα πάρα μα πάρα πολύ καλό συμβόλαιο που θα τον φέρει στην πατρίδα με 5.000.000 ευρώ και περισσότερα για την επόμενη τριετία στον λογαριασμό του ή ως δεύτερη επιλογή έχει την αναμονή για να πάρει πέντε... πάνω από ομάδα του εξωτερικού.

Το βέβαιο είναι πως δεν θα συνεχίσει στη Φενέρ καθώς ενημερώθηκε η πλευρά του πως το συμβόλαιο των 2.000.000 ευρώ που έχει δεν μπορεί να το αντέξει η τουρκική ομάδα και η πρόταση που θα του γίνει είναι να πάρει τα δεδουλευμένα με το που λήγει οριστικά η τρέχουσα σεζόν και να μείνει ελεύθερος.

Ο "Σλούκι Λουκ" πριν από αυτή την εξέλιξη, είχε αποφασίσει να ζητήσει ο ίδιος την ελευθερία του, έχοντας δεδομένα στα χέρια του το ποσό των 5.000.000+ ευρώ για να έρθει στον Πειραιά.
Όλα αυτά που συμβαίνουν στη Φενέρ με τις μειώσεις που διογκώνονται λόγω κορονοϊού και με δεδομένη την θέληση του 30χρονου πόιντ-γκαρντ να ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα, τον φέρνουν κάθε μέρα που περνά πιο κοντά στον Πειραιά.

Κάποιοι λένε ότι δεν αποκλείεται να έχουμε "γάμο" και πριν το τέλος του Μάη έστω και ανεπίσημα, αναμένοντας να τελειώσει οριστικά και με τη βούλα από την Φενέρ για να επισημοποιηθεί...
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες