Σοκαριστικές αποκαλύψεις: "Μου έλεγαν να πεθάνω – Αστείο να λένε ότι πήρα χρήματα από τον Ολυμπιακό"

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

Σοκαριστικές αποκαλύψεις: "Μου έλεγαν να πεθάνω – Αστείο να λένε ότι πήρα χρήματα από τον Ολυμπιακό"

 

Ο Ζάντερ μίλησε για όλα τα σχόλια που άκουσε μετά το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό.
 Διαβάστε παρακάτω...
Ο Βραζιλιάνος άσος έλυσε τη συνεργασία του με τη σερβική ομάδα και μιλώντας στο kerkida.net αναφέρθηκε στα όσα έζησε μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και το λάθος που είχε κάνει και είχε δώσει το πέναλτι στους Πειραιώτες που τους έδωσε την πρόκριση.«Ήταν πραγματικά η χειρότερη στιγμή που έζησα ποτέ στο ποδόσφαιρο. Τέσσερις ημέρες πριν τον αγώνα στην Ελλάδα, σημείωσα ένα γκολ και μοίρασα μια ασίστ, τέσσερις μέρες αργότερα ήμουν στην κόλαση.  Αυτό που με έκανε πολύ λυπημένο ήταν τα μηνύματα που πήρα. Αν ήταν μόνο για μένα δεν θα αισθανόμουν τόσο άσχημα, αλλά όταν η οικογένειά σου απειλείται τα λόγια περιττεύουν.

Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Πήρα διάφορα μηνύματα, ηχητικά και μη όπου έλεγαν 'θέλουμε να πεθάνεις, όχι μόνο εσύ αλλά και η γυναίκα σου και ο γιος σου.

Να πεθάνει ολόκληρη η οικογένειά σου. Είσαι πίθηκος'. Αυτό με έκανε πολύ στεναχωρημένο. Και όλα αυτά για ένα πέναλτι.  Είναι αστείο να λένε ότι επίτηδες υπέπεσα στο πέναλτι για να κερδίσω χρήματα από τον Ολυμπιακό ή από τα στοιχήματα. Ποτέ δεν παίζω στοιχήματα. Ποτέ δεν θα έκανα κακό στην ομάδα μου. Είναι ανοησίες αυτά που λέγονται. Η ζωή συνεχίζεται, συμβαίνει και στους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ήταν μια δύσκολη στιγμή, αλλά πρέπει να συνεχίσω. Βλέπω μπροστά. Αισθάνομαι δυνατός», σχολίασε.
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες