ΚΛΟΠ: Ενθουσιασμένος με παίκτη του Ολυμπιακού!

Σάββατο, 11 Απριλίου 2020

ΚΛΟΠ: Ενθουσιασμένος με παίκτη του Ολυμπιακού!Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ένας προπονητής με κοφτερή αντίληψη για το ποδόσφαιρο! Η εμπειρία του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και δη στο κορυφαίο επίπεδο, τον έχει κάνει να κρατά… ανοικτά τα μάτια του παντού.
Διαβάστε παρακάτω...
Και τι είδαν αυτά, παρακολουθώντας τα ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ…; Τον Κώστα Τσιμίκα!

Σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, ο προπονητής της Λίβερπουλ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Έλληνα διεθνή αριστερού μπακ, ο οποίος, όπως φαίνεται… ποτέ δεν θα βαδίσει μόνος του!

Η Λίβερπουλ έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τους «μνηστήρες» για τον Έλληνα άσο, ο οποίος τείνει να γίνει ένα τρομερά «καυτό» όνομα, στο ευρωπαϊκό μεταγραφικό παζάρι! Το σημαντικό, τώρα, για τον Κώστα Τσιμίκα, αλλά και για τον Ολυμπιακό, είναι ο ποδοσφαιριστής να διατηρήσει την ψυχραιμία του, μπροστά στις προτάσεις που «ξεπηδούν», η μία μετά την άλλη και να… παίξει την μπάλα του, κυριολεκτικά (όταν αυτή ξαναρχίσει) και μεταφορικά!Θυμίζουμε ότι Νάπολι, Ίντερ, Άρσεναλ, Τότεναμ, Λέστερ και άλλες, φέρονται να τον έχουν στη shortlist και να τον… προκρίνουν. Μένει να φανεί το αν θα κάνουν, κάποια εξ αυτών, κάποια κίνηση για να τον κάνουν δικό τους.
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες