Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020

Οι δύο που "έβγαλαν" μάτια με Γουλβς - Άφωνη η Ευρώπη!Για ακόμη ένα ματς ο Ολυμπιακό έδειξε πως βρίσκεται σε τοπ επίπεδο έχοντας την δυνατότητα να κοντράρει ομάδες από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης!

Μερίδιο στην επιτυχία αυτή έχει ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς και το επιτελείο του, αλλά φυσικά και οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν καταφέρει να εκτοξεύσουν τις μετοχές τους.

Ένας από αυτούς... Κώστας Τσιμίκας... ο οποίος κάνει μια εξαιρετική χρονιά έχοντας αντιμετωπίσει τοπ επιπέδου εξτρέμ. Χθες το βράδυ αντιμετώπισε τον Αντάμα Τραορέ, έναν ποδοσφαιριστή που βγάζει μάτια στην Premier League. Είχε εξαιρετική απόδοση και απέδειξε πως μπορεί να σταθεί σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Ήδη η Νάπολη δείχνει να έχει επιστρέψει για την απόκτηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή... τα μπλοκάκια των scouters έχουν πάρει φωτιά με τις φήμες να οργιάζουν.

Άλλος ένας που κατάπιε τους πάντες ήταν ο Μαντί Καμαρά. Για τρίτο σερί παιχνίδι με αγγλική ομάδα (Άρσεναλ & Γουλβς) ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου. Με τέτοιες εμφανίσεις απλά βοηθά τους scouters να σιγουρευτούν ότι μπορεί να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Η Άρσεναλ ήδη έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον... όπου σίγουρα σε λίγο καιρό θα έχει πολλούς ανταγωνιστές!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | RoyalBet | Άλλες