Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

Πάει να τον χάσει ΤΖΑΜΠΑ ή θα υπάρξει αλλαγή δεδομένων;Η Βίλεμ θα τα δώσει όλα προκειμένου να κρατήσει τον Μάριο Βρουσάι.
Διαβάστε παρακάτω...


Τη φετινή σεζόν υπάρχουν δυο ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει από την ομάδα της Βίλεμ.

Αμφότεροι είναι Έλληνες και αγωνίζονται στην επίθεση.

Πρόκειται φυσικά για τους Μάριο Βρουσάι και Βαγγέλη Παυλίδη. Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν εξαιρετική παρουσία και έχουν βάλει τους Ολλανδούς σε σκέψεις.

Ο Βρουσάι έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 7 παιχνίδια και έχει σκοράρει 3 φορές, ενώ έχει δώσει και 1 ασίστ.

Ο Παυλίδης είναι επίσης δανεικός από την Μπόχουμ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Μέχρι σήμερα έχει 8 συμμετοχές με 2 γκολ και 4 ασίστ.Οι παραπάνω εμφανίσεις έχουν κάνει τους ανθρώπους της Βίλεμ να αποφασίσουν πως θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τους Έλληνες επιθετικούς σε μόνιμη βάση.

Να τονίσουμε πως πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ρήτρα 800χιλ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Έλληνα επιθετικό του Ολυμπιακό. Όμως ο Ολυμπιακό έχει την δυνατότητα για ένα μικρό χρονικό διάστημα να ξανά πάρει πίσω τον Βρουσάι δίνοντας 1.5εκ. ευρώ.


Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες