Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019

Tρελή ανατροπή με Μανιάτη - Εκεί θα υπογράψει - Απίστευτα λεφτά

Πού θα συνεχίσει την καριέρα του;
Διαβάστε παρακάτω...


Όλα έδειχναν ότι ο 33χρονος ποδοσφαιριστής θα επέστρεφε στην Ελλάδα. Ο ίδιος θα άλλαζε επαγγελματική στέγη, αφήνοντας την Τουρκία και την Αλάνιασπορ. Τις τελευταίες ημέρες, υπήρξε μάλιστα έντονη φημολογία για deal με τον Άρη αλλά και τον Πανιώνιο.

Εν τέλει, ο Γιάννης Μανιάτης δεν θα επιστρέψει ακόμη στην Ελλάδα. Αντιθέτως, φαίνεται ότι βρίσκεται ένα βήμα από τη μετακόμισή του στη Ρουμανία. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η στήλη «Agent Greek», o Μανιάτης θα υπογράψει στην Κλουζ.
Ο Μανιάτης και ο ρόλος του Τσακίρη
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μανιάτης βρίσκεται στη Ρουμανία από το πρωί της Τετάρτης. Ο παίκτης έχει στα χέρια του μια δελεαστική πρόταση, διάρκειας 1.5 έτους. Όσο για τις απολαβές, θα φτάσουν τις 400.000 ευρώ. Προσφορά που, όπως φαίνεται, δεν ήταν διατεθειμένος να αρνηθεί.

Μάλιστα, φημολογείται ότι για τον επικείμενο «γάμο» Μανιάτη – Κλουζ, έπαιξε έμμεσα ρόλο ο Κωνσταντίνος Τσακίρης. Το μανατζερικό γραφείο του πρώην ιδιοκτήτη του Πανιωνίου έδωσε το βήμα, ώστε Μανιάτης και Κλουζ να μπουν σε διαπραγματεύσεις. Όλα δείχνουν, ότι ο παίκτης θα υπογράψει στην Κλουζ, αφήνοντας στην άκρη την προοπτική της Super League.


Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες