«Νέος Ρέτσος» στον Ολυμπιακό - Σπάει όλα τα ταμεία - «Ντου» από μεγαθήριο

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018

«Νέος Ρέτσος» στον Ολυμπιακό - Σπάει όλα τα ταμεία - «Ντου» από μεγαθήριο

Ψήνεται αδιανόητο deal. Πότε θα σκάσει. Ποιος... χώνεται;

Γνωστό εδώ και καιρό (και το έχετε άλλωστε διαβάσει από το sportdog) πως η Ντόρτμουντ ρίχνει πολλές, σταθερές και σοβαρές ματιές στον Μαντί Καμαρά.

Το όνομα του Αφρικανού μέσου καταλαμβάνει περίοπτη θέση στη λίστα των εξεταζόμενων στόχων των Βεστφαλών, οι οποίοι και ψάχνουν (όχι για τώρα, αλλά για το καλοκαίρι) έναν παίκτη στο κέντρο τους, προκειμένου να «ανανεώσουν» το εκεί έμψυχο δυναμικό τους.

Η πλευρά του Καμαρά γνωρίζει την εντατική παρακολούθηση των πρωτοπόρων της Μπουντεσλίγκα, όπως άλλωστε και ο Ολυμπιακός. Κρούση δεν έχει γίνει (και δεν προβλέπεται να γίνει). Απλώς, το επίπεδο της συλλογής πληροφοριών εκ μέρους των Βεστφαλών έχει περάσει και σε αυτό των οικονομικών απαιτήσεων των «ερυθρόλευκων».

Και πάλι, όπως προ μηνός έχουμε αναφέρει, στον Ολυμπιακό – όπως χαρακτηριστικά έχει μεταφερθεί – «δεν ακούνε προσφορές κάτω των 20 εκατ. ευρώ», ή έστω, για να κάτσουν στο τραπέζι, θα πρέπει να πέσει σε αυτό προσφορά ή τουλάχιστον διάθεση για μια της τάξης των 15 εκατ. ευρώ.

Αυτό είναι μήνυμα/θέση που έχει περάσει σε όλους όσους ρωτάνε για τον Καμαρά (σκάουτς, ατζέντηδες, ομάδες, μεσάζοντες). Υπερβολική θα πει κανείς η τιμολόγηση, αλλά το ενδιαφέρον που έχει προσελκύσει ο Αφρικανός μέσος και το επίπεδο των ομάδων που τον παρακολουθούν είναι τέτοιο που δικαιολογεί τις προσδοκίες από μεριάς Ολυμπιακού ακόμη και για κατάρριψη – όταν και εφόσον αποφασιστεί – του ρεκόρ πώλησης του συλλόγου, που αυτήν την στιγμή κατέχει ο Παναγιώτης Ρέτσος με την προ 1,5 χρόνου παραχώρηση του στη Λεβερκούζεν έναντι 22 εκατ. ευρώ.

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Score Live | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες