«Τρέχει» το μεταγραφικό του σχεδιασμό ο Θρύλος ~ Olympiakos-Eidisis.gr / Ολυμπιακός Πειραιώς - Ειδήσεις

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

«Τρέχει» το μεταγραφικό του σχεδιασμό ο ΘρύλοςΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι», όπως όλα φαίνονται θα αποκτήσουν τον Ροντερίκ Μιράντα, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του τον Θρύλο.
Διαβάστε παρακάτω...


-----------------------------------------------------------------
Οι Πειραιώτες, εκτός από τον Πορτογάλο εξετάζουν πολλές ακόμη περιπτώσεις, προκειμένου να κλείσουν το ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την απόκτηση του Μιράντα θα προχωρήσουν για την απόκτηση ενός σέντερ φορ, με τα ονόματα των Ζοέλ, αλλά και του Χασάν να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο και να εξετάζονται.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προσπαθεί για την ενίσχυσή του στον άξονα, με τον Γουίλιαν Αράο να αποτελεί τον πρώτο στόχο της ομάδας, με τους «ερυθρόλευκους» ωστόσο να κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις.

Επίσης, ο Μάρκοβιτς παραμένει πάντα στα ραντάρ των Πειραιωτών για την περεταίρω ενίσχυση στα άκρα, με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν ανοικτά πολλά μέτωπα, τα οποία προσπαθούν σιγά-σιγά ένα ένα να ολοκληρώσουν.

Αναμένονται σύντομα εξελίξεις, με το σχεδιασμό του Θρύλου να «τρέχει» και να προχωράνε το προσεχές διάστημα ακόμη περισσότερες περιπτώσεις, ενισχύοντας το ρόστερ της ομάδας.


Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες