Πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού έβαλε στο μάτι ο Παναθηναϊκός!

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018

Πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού έβαλε στο μάτι ο Παναθηναϊκός!Πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού έβαλε στο μάτι ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός αναζητά ενίσχυση και στην άμυνα και εκτός από την περίπτωση του Πραξιτέλη Βούρου, φέρεται να ενδιαφέρεται και για τον Επαμεινώνδα Παντελάκη.

Ο Παναθηναϊκός έχει ψηλά στη λίστα του για το κέντρο της άμυνας τον Πραξιτέλη Βούρο, έναν παίκτη που γνωρίζει καλά ο Γιώργος Δώνης από την κοινή θητεία τους πέρυσι στον ΑΠΟΕΛ.

Παρόλα αυτά, οι Πράσινοι θα βρουν εμπόδια στην προσπάθεια να κάνουν δικό τους τον νεαρό στόπερ, καθώς στις διαπραγματεύσεις αναμένεται να έχει λόγο και ο Ολυμπιακός, αφού έχει τοποθετήσει ρήτρα επιστροφής σε ελληνική ομάδα στον Βούρο, προτού αυτός μετακομίσει στον σύλλογο της Κύπρου.

Ο 22χρονος στόπερ Επαμεινώνδας Παντελάκης αγωνίστηκε πέρυσι στον Κισσαμικό ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, έχει μείνει ελεύθερος και προτάθηκε στους Πράσινους.

Το αν θα απασχολήσει σοβαρά το Τριφύλλι η περίπτωσή του θα φανεί την επόμενη εβδομάδα.Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Score Live | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες