Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

Μακελειό στο μπάσκετ! Αγγελόπουλοι σε Τσίπρα: «Δεν παίζουμε με Παναθηναϊκό αν...»

Τι ζητάει ο Ολυμπιακός για να ξεκινήσει η σειρά την Κυριακή.
Διαβάστε παρακάτω...


-----------------------------------------------------------------

Βόμβα στο ελληνικό μπάσκετ έριξαν το βράδυ της Πέμπτης οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, καθώς λίγο πριν τους τελικούς πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό που ξεκινούν την Κυριακή, απέστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα με τους οποίους ζητούν την αναβολή τους ή ξένους διαιτητές!

Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, απέστειλαν επιστολή στον Τσίπρα, από τον οποίον ζήτησαν να παρέμβει για όσα έγιναν την Τετάρτη στη συνεδρίαση της ΚΕΔ με τους διαιτητές των τελικών, τη σύλληψη του Στέλιου Συμεωνίδη και το... παραλίγο αυτόφωρο για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο έπειτα από μήνυση των Γκόντα-Φούφη.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ζήτησαν αναβολή των τελικών του πρωταθλήματος ή να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις με ξένους διαιτητές, σημειώνοντας πως κάτι αντίστοιχο έγινε και στον τελικό του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία!Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες