Η επιμονή του Ολυμπιακού δείχνει πολλά

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Η επιμονή του Ολυμπιακού δείχνει πολλά

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για την επιμονή του Ολυμπιακού σε δύο μεταγραφικούς στόχους. Διαβάστε παρακάτω...


-----------------------------------------------------------------

Ο Ολυμπιακός έχει στόχο την δημιουργία μιας νέας ομάδας που θα έχει έναν μόνο στόχο την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος και γι’ αυτό τον λόγο οι ερυθρόλευκοι κινούνται δυναμικά στο μεταγραφικό πεδίο.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Οι πειραιώτες έχουν αποκτήσει τον κορυφαίο παίκτη του περσινού πρωταθλήματος, τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ετοιμάζονται ν’ ανακοινώσουν την επιστροφή του Γιάννη Φετφατζίδη κι έχουν πάρει από τον περασμένο Γενάρη τον Μαντί Καμαρά. Έναν παίκτη με ταλέντο που μπορεί ν’ αποδειχθεί «λίρα εκατό» για τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός κυνηγά και μάλιστα με επιμονή την ολοκλήρωση δύο ακόμα μεταγραφών. Του Ροντρίγκο Μολέντο και του Σανίν Πρίσιτς, με τους δύο παίκτες να έχουν βασικό ρόλο στο μεταγραφικό πλάνο της ομάδας του λιμανιού. Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για δύσκολες περιπτώσεις.

Σε ότι αφορά τον Βραζιλιάνο στόπερ ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πείσει την Ιντερνασιονάλ να δώσει το «οκέι» για την μετακίνηση του Μολέντο. Με τον παίκτη τα πάντα είναι ξεκάθαρα, αναφορικά με την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα. Και η αλήθεια λοιπόν είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει εστιάσει αυτή την στιγμή την προσπάθεια του, στον πρώην κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού.

Δείχνουν μια μεγάλη επιμονή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, μια επιμονή που φανερώνει παράλληλα και μια πίστη ότι η μεταγραφή θα γίνει παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν. Και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως για να συζητά η Ιντερνασιονάλ με τον Ολυμπιακό την μεταγραφή του έμπειρου στόπερ, η πρόταση που έχει κάνει η ομάδα του Πειραιά είναι πολύ δελεαστική.

Ο Ολυμπιακός επιμένει όμως και στην περίπτωση του νεαρού Σανίν Πρίσιτς, ο οποίος ήρθε στην χώρα μας και μίλησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι επιμένουν για τον διεθνή μέσο γιατί θεωρούν πως είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος αλλά αυτό δεν πτοεί τους πειραιώτες και δεν είναι τυχαίο πως ο Πρίσιτς έχει βάλει στον «πάγο» αγγλικές και ισπανικές ομάδες γιατί πολύ απλά σκέφτεται την εξαιρετική πρόταση που του έχει κάνει ο Ολυμπιακός.

Οι πειραιώτες δείχνουν ότι είναι αποφασισμένοι να επιμείνουν μέχρι τέλους, γνωρίζοντας πως έχουν κάνει υπέρβαση στο οικονομικό σκέλος και στις δύο περιπτώσεις. Και αυτή η επιμονή της ομάδας του Πειραιά δείχνει και την αποφασιστικότητα των ερυθρόλευκων να ενισχυθούν με παίκτες που θα μπορούν να προσφέρουν άμεσα.

Τόσο ο Μολέντο όσο και ο Πρίσιτς είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσπάθεια για την απόκτηση και του Βραζιλιάνου στόπερ αλλά και του Βόσνιου αμυντικού μέσου.


Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Score Live | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες