Κυριακή, 8 Απριλίου 2018

Ανακοίνωση στήριξης σε Μαρινάκη: «Τον πολεμούν με τεχνάσματα – Δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς»

Τρομερές ατάκες για τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού!
Διαβάστε παρακάτω...


Η Σχολή του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο εξέδωσε επίσημη θέση, με την οποία αποθεώνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη και κάνει λόγο για τον μεθοδευμένο πόλεμο που δέχεται ο ηγέτης των Ερυθρολέυκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Δεν υπάρχει ωραιότερο πράμα στον κόσμο να βλέπεις κοπέλια χαμογελαστά και ευτυχισμένα. Με μια μπάλα στα πόδια, με την φανέλα του Ολυμπιακού στο κορμάκι τους. Να κάνουν μαγικά με την μπάλα και να ονειρεύονται να παίξουν στην αρένα του Πειραιά, στο Καραϊσκάκη. Αυτά τα παιδιά και εμείς είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Ολυμπιακοί και που ο Ολυμπιακός, αυτός ο Γίγας, μας έχει «δανείσει» το όνομα τους, μας έχει εμπιστευτεί το μέλλον των παιδιών του Ρεθύμνου. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που είναι σαν και εμάς, ένας Λεβέντης Κρητικός, οδηγεί τον Ολυμπιακό στις λεωφόρους της δόξας και φωτίζει το μέλλον μας. Το μέλλον των παιδιών μας.
Αυτός ο άνθρωπος που έκανε το «έγκλημα» να έχει τον Ολυμπιακό, μόνιμο πρωταθλητή, ενοχλεί πολλούς. Όταν είσαι επιτυχημένος έχεις και εχθρούς. Τον πολεμούν με διάφορους τρόπους, με τεχνάσματα, μα βλέπουν ότι αυτός δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς. Αυτό αρμόζει στον Ηγέτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.
ΥΓ: Πώς να με κάνουν να τον δω, τον ήλιο μ' άλλα μάτια; Στα ηλιοσκαλοπάτια ,μ' έμαθε η μάνα μου να ζω. Σχολή Ρεθύμνου».


Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες