Τέλος η Καπογιάννη, ανέλαβε τον Ολυμπιακό ο Μίσσας! ~ Olympiakos-Eidisis.gr / Ολυμπιακός Πειραιώς - Ειδήσεις

Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017

Τέλος η Καπογιάννη, ανέλαβε τον Ολυμπιακό ο Μίσσας!

Ραγδαίες αλλαγές στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού, με τον Ερασιτέχνη να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με την Ελένη Καπογιάννη και την πρόσληψη του Κώστα Μίσσα στη τεχνική ηγεσία. Διαβάστε παρακάτω...


Νέα δεδομένα στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού!

Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με την Ελένη Καπογιάννη και παράλληλα την πρόσληψη του Κώστα Μίσσα στη θέση του προπονητή!

Ο Έλληνας κόουτς ήταν μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής και πλέον αναλαμβάνει την καθοδήγηση της ομάδας από την άκρη του πάγκου, με στόχο το double εντός συνόρων (όπου, ουσιαστικά, οι Πειραιώτες παίζουν... χωρίς αντίπαλο), αλλά και το... κάτι παραπάνω στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών είχε προσληφθεί σε ρόλο τζένεραλ μάνατζερ ο Παναγιώτης Φασούλας, στο πλαίσιο των πολλών αλλαγών στο τμήμα το τελευταίο διάστημα.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει πως η Ελένη Καπογιάννη αντικαταστάθηκε από τον Κώστα Μίσσα, ο οποίος ήταν ήδη Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας και πλέον αναλαμβάνει πρώτος προπονητής του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου».


Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες