Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Χάσι πήρε θέση για Καπίνο και Προτό!Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας στη βελγική εφημερίδα "Het Nieuwsblad" ξεκαθάρισε για το ποιον από τους δύο θεωρεί ως πρώτο γκολκίπερ.
Διαβάστε παρακάτω...


Ο Χάσι σημείωσε λοιπόν πως ο Σίλβιο Προτό έρχεται ως αναπληρωματικός του Στέφανου Καπίνο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Χάσι, η συγκεκριμένη μεταγραφή ολοκληρώθηκε προκειμένου ο Καπίνο να εξελιχθεί και να βοηθηθεί από την παρουσία του 34χρονου Προτό στις προπονήσεις.

«Ο Σίλβιο ξέρει ότι ξεκινάει ως δεύτερος. Ο Καπίνο είναι ο νούμερο ένα τερματοφύλακάς μας και δεν είναι δυσαρεστημένος. Ο Σίλβιο μπορεί να τον βοηθήσει να εξελιχθεί. Πρέπει να του προσφέρει ανταγωνισμό και να τον βελτιώσει. Ο Σίλβιο θα αγωνίζεται στο Κύπελλο», ανέφερε ο Χάσι.

Παράλληλα, ο Αλβανός τεχνικός αναφέρθηκε και στη «μάχη» που δόθηκε με την Οστάνδη, την τελευταία μέρα των μεταγραφών, προκειμένου ο Προτό να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος γκολκίπερ είχε πιέσει για τη μεταγραφή του στους «πρωταθλητές» Ελλάδας με την Οστάνδη να τον υποβιβάζει στη δεύτερη ομάδα, επικαλούμενη αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

«Δεν συμφωνώ με το γεγονός ότι η Οστάνδη υποστηρίζει ότι δεν ήμασταν σωστοί. Συγγνώμη, αλλά ο Μαρκ Κούκε (σ.σ. πρόεδρος του βελγικού συλλόγου) είχε υποσχεθεί στον Σίλβιο να φύγει ως ελεύθερος σε ομάδα του εξωτερικού».


Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες