Έτσι κρατάει σε εγρήγορση τους παίκτες του ο Χάσι!

Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017

Έτσι κρατάει σε εγρήγορση τους παίκτες του ο Χάσι!O Μπεσνίκ Χάσι ξέρει πως το παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια είναι πολύ δύσκολο και προέχει του αγώνα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Διαβάστε παρακάτω...


Έτσι, μιλώντας στη Nova ο Κοσοβάρος τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να δώσουν την απαραίτητη προσοχή στην επικίνδυνη Ξάνθη, αφού ο αγώνας με τους Ακρίτες προέχει αυτού με την Σπόρτινγκ.
 
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Χάσι στην κάμερα της NOVA:
 
«Για εμένα, ο αγώνας της Ξάνθης είναι ο πιο σημαντικός. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όπως με έχουν ενημερώσει, παραδοσιακά ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει προβλήματα εκεί. Είδα δύο φορές την Ξάνθη και είχε δύο πρόσωπα. Στον πρώτο αγώνα με τη Λαμία δεν ήταν καλό. Στο δεύτερο αγώνα με τον Πλατανιά ήταν φανταστικό, με πολύ κίνηση και πολύ επικίνδυνους παίκτες στην επίθεση.
Έτσι, νομίζω πως θα έχουμε δύσκολο αγώνα. Έχω μιλήσει ήδη στην ομάδα μου. Κανένας δεν πρέπει να σκέφτεται τη Σπόρτινγκ. Το καλύτερο για εμάς είναι να τα δώσουμε όλα για την Ξάνθη. Για εμένα, αυτή η διοργάνωση είναι πιο σημαντική από όλες τις άλλες. Ο πρώτος μας αγώνας είναι με την Ξάνθη και αυτός είναι ο πιο σημαντικός».


Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Score Live | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες