Ολοκληρώθηκε το μεγάλο deal για τον Βαγγέλη Μαρινάκη! ~ Olympiakos-Eidisis.gr / Ολυμπιακός Πειραιώς - Ειδήσεις

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017

Ολοκληρώθηκε το μεγάλο deal για τον Βαγγέλη Μαρινάκη!Είναι επίσημο!
Διαβάστε παρακάτω...


Για την αλλαγή στην μετοχική σύνθεση του «Τηλέτυπου» ενημέρωσε η ίδια η εταιρεία το Χρηματιστήριο, όπως οφείλει να κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις, καθώς είναι πλέον και επίσημα το 22,11% στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη!
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 11.8.2017 η εταιρεία με την επωνυμία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» γνωστοποίησε στην εταιρεία την απόκτηση 22.287.362 μετοχών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. με δικαίωμα ισαρίθμων ψήφων, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 22,11% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.
Οι μετοχές αποκτήθηκαν με την υπ’ αριθμ. 67159/10.8.2017 πράξη της συμβολαιογράφου Αθηνών Βαρβάρας Σγούρα σε ολοκλήρωση της διαδικασίας ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία σε σχέση με την εταιρεία «ΔΟΛ Α.Ε.». Οι μετοχές ανήκαν στην ‘ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ Β’ για την οποία η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ανακηρύχθηκε ως αγοράστρια δυνάμει της υπ’ αριθμ. 2030/2017 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (διαδικασία εκούσιας δικαιοδοσίας).
Η «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» ελέγχεται από τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος είναι κατά 100% μέτοχος της».


Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες