Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Το παραδέχτηκε για Ολυμπιακό ο προπονητής της Ριέκα!Μόνο... μέλι δεν έσταξε για τους Ερυθρόλευκους ο τεχνικός των Κροατών, Ματίας Κεκ, μετά την ήττα της ομάδας του στο "Καραϊσκάκης".
Διαβάστε παρακάτω...


«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που νίκησε στο τέλος. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε πως είναι να παίζουμε με μία ευρωπαϊκή ομάδα. Δεν ήμασταν γρήγοροι και στο φινάλε χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Προς το τέλος όμως θα μπορούσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα», είπε αρχικά και συνέχισε:
 
«Οταν ο Ολυμπιακός έκανε κάποια αλλαγή έμπαινε και ένας πολύ δυνατός παίκτης, ενώ οι δικές μας δεν ήταν ανάλογες επειδή έχουμε περιορισμένες επιλογές. Ξέχωρα από το τελευταίο γκολ που δεχθήκαμε, πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Αλλά είδαμε πως είναι να παίξουμε με έναν δύσκολο αντίπαλο και είδαμε τι πρέπει να διορθώσουμε. Μπορούμε να σπάσουμε την άμυνά τους, όμως σε ατομικό επίπεδο υστερούμε. Χρειάζεται να είμαστε πιο γρήγοροι.
Είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να τις εκμεταλλευτούμε, αλλά έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ξέραμε την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουμε, όπως και ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά εκτός έδρας με την Παρτίζαν. Ξέρουμε όμως πώς να προετοιμαστούμε. Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα και είναι μία ποιοτική ομάδα. Ομως εμείς στην έδρα μας μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Ο Ολυμπιακός είχε σήμερα ευκαιρίες, αλλά είχαμε και εμείς».

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την εμφάνιση του πορτιέρο του Σλούγκα: «Ηταν πολύ καλός. Οπως και ο Εμπέρ. Ομως θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα στα χαφ και την άμυνά μας. Θέλω όμως να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου».


Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες