Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού προέβλεψε Μπαρτσελόνα στην κλήρωση; ~ Olympiakos-Eidisis.gr / Ολυμπιακός Πειραιώς - Ειδήσεις

Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017

Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού προέβλεψε Μπαρτσελόνα στην κλήρωση;Ένας από τους βασικούς συντελεστές της χτεσινής πρόκρισης του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του είπε οτι έχει προαίσθημα για... Μπάρτσα! Για να δούμε...
Διαβάστε παρακάτω...


Ο λόγος για τον Στέφανο Καπίνο που μίλησε στη NOVA:
 
Αναλυτικά όσα δήλωσε
«Τα καταφέραμε. Ο μεγάλος στόχος επετεύχθη. Δηλαδή, να βρεθούμε στους ομίλους του Champions League. Βγάλαμε στο γήπεδο το πλάνο που χρειαζότανε, κάναμε αυτά που μας είχε πει ο προπονητής και καταφέραμε και κάναμε καλό παιχνίδι με αποτέλεσμα η πρόκριση να συνδυαστεί με δεύτερη νίκη», είπε αρχικά ο διεθνής πορτιέρε.
Σε ερώτηση που του έγινε για τις ευκαιρίες των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος, ανέφερε: «Ήταν φυσιολογικό ότι θα βρει κάποιες φάσεις για να απειλήσει η Ριέκα επειδή κυνήγαγε το σκορ. Σταθήκαμε τυχεροί σε κάποιες φάσεις και φθάσαμε στη νίκη».
Για το αν έχει κάποια προτίμηση από τους πιθανούς αντιπάλους απάντησε: «Από το πρώτο γκρουπ όλες οι ομάδες είναι δυνατές και θέλαμε να τις επισκεφθούμε. Νομίζω ότι θα πετύχουμε την Μπαρτσελόνα (σ.σ. γελια)».


Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες