Έρχεται νέα πρόταση για Ρέτσο!

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

Έρχεται νέα πρόταση για Ρέτσο!Δεν έχει τελειώσει ακόμα το... σίριαλ με τον αμυντικό του Ολυμπιακού, αφού πιθανότατα θα έχουμε νέο επεισόδιο! Διαβάστε τις λεπτομέρειες...
Διαβάστε παρακάτω...


Σύμφωνα με τη γερμανική ιστοσελίδα «express.de», η Μπάγερ Λεβερκούζεν ετοιμάζεται να επανέλθει για την απόκτηση του Παναγιώτη Ρέτσου καταθέτοντας νέα πρόταση!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η πρώτη κρούση των Γερμανών ανερχόταν στα 15 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης 20%, όμως ο Ολυμπιακός είπε «όχι». Μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να τόνισαν ότι ίσως καθίσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μόνο εάν προκριθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που τελικά συνέβη.

Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι της Λεβερκούζεν φέρονται να έχουν πάρει τη γνώμη του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ελλάδας, Μίχαελ Σκίμπε, για τον Ρέτσο, η οποία είναι εξαιρετικό.

Η υπόθεση φαίνεται πως κάθε άλλο παρά τελειωμένη είναι. Όπως σας έχουμε ενημερώσει πολλάκις, το θέμα του Ρέτσου παραμένει ανοικτό, ειδικά εφόσον οι Γερμανοί είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν πρόταση που ικανοποιεί τον Ολυμπιακό!


Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Score Live | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες