Αποκάλυψη Χάσι για "κομμένους" και μεταγραφή - έκπληξη από Μαρινάκη! Τι είπε για την διαιτησία ~ Olympiakos-Eidisis.gr / Ολυμπιακός Πειραιώς - Ειδήσεις

Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017

Αποκάλυψη Χάσι για "κομμένους" και μεταγραφή - έκπληξη από Μαρινάκη! Τι είπε για την διαιτησίαΟ Μπεσνίκ Χάσι επιφύλασσε... αποκαλύψεις στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Λαμία στο Περιστέρι.
Διαβάστε παρακάτω...


Αναλυτικά όσα είπε ο Κοσοβάρος τεχνικός για:

Την αναμέτρηση με την Λαμία: Το πιο σημαντικό για εμάς εδώ σήμερα ήταν να πάρουμε τη νίκη. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο το ματς. Γιατί πάντα μετά από Ευρώπη είναι δύσκολα. Σήμερα το δυσκολέψαμε και εμείς με τον ρυθμό που δεν είχαμε στο παιχνίδι μας. Βάλαμε ένα γκολ με ένα πέναλτι και ίσως να αξίζαμε και ένα πέναλτι ακόμα. Είχαμε μία αποβολή που πληροφορούμαστε ότι δεν ήταν. Στο β' μέρος πήγαμε καλύτερα, Παρόλα αυτά θα έπρεπε θα είχαμε βάλει ένα γκολ ακόμα.
Τις μεταγραφές και το ρόστερ: Ναι φυσικά θα ήθελα και άλλες (σ.σ. γέλια). Ο πρόεδρος είναι το αφεντικό και ξέρει. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Με 32 παίκτες συν 4 κίπερ. Θα παραδώσω την λίστα με το ποιοι πρέπει να φύγουν και μετά την διακοπή θα είμαστε λιγότεροι. Ο πρόεδρος πάντα θέλει η ομάδα του να εκπροσωπήσει επάξια την ομάδα στην Ευρώπη και ποιός ξέρει. Ίσως μας κάνει κάποια μεταγραφική έκπληξη.


Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες