Κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα για παικταρά του Ολυμπιακού - Τινάζει την μπάνκα για να τον αρπάξει;

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα για παικταρά του Ολυμπιακού - Τινάζει την μπάνκα για να τον αρπάξει;Ποιος μεγάλος σύλλογος από το εξωτερικό τσεκάρει ζεστά Έλληνα άσο των πρωταθλητών; Ποιον έστειλε να τον δει από κοντά και πού;
Διαβάστε παρακάτω...


Σχεδόν καθημερινά γράφονται διάφορα σενάρια σχετικά με το μέλλον του Παναγιώτη Ρέτσου, για τον οποίο κυριαρχεί η άποψη ότι θα προκύψει η μεγάλη πρόταση που θα "αναγκάσει" τον Ολυμπιακό να τον παραχωρήσει.

Μάλιστα, οι "μνηστήρες" για τον ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό φαίνεται πως αυξάνονται συνεχώς, με τη Λιόν να έχει μπει δυναμικά στο... τσεκάρισμα του νεαρού άσου.

Αν και η κορυφαία γαλλική ομάδα δεν έχει ως προτεραιότητα στο φετινό της σχεδιασμό την απόκτηση στόπερ, παρακολουθεί πολύ στενά την περίπτωση του "ερυθρόλευκου" παίκτη.

Μάλιστα, έστειλε άνθρωπό της τόσο στο Βελιγράδι όσο και στο "Καραϊσκάκη" για να δει από κοντά τον ποδοσφαιριστή στα παιχνίδια με την Παρτιζάν, όπου σε γενικές γραμμές ο Έλληνας άσος είχε πολύ καλή παρουσία.

Συγκεκριμένα, η γαλλική ομάδα έστειλε τον Φλοριάν Μορίς, το "δεξί χέρι" του προέδρου, Ζαν Μισέλ Ολάς, και υπεύθυνο των μεταγραφών του συλλόγου, προκειμένου να τσεκάρει τον Παναγιώτη Ρέτσο, σε δύο δυνατές αναμετρήσεις.

Μία κίνηση που δείχνει, βεβαίως, και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τη συγκεκριμένη περίπτωση η Λιόν, καθώς δεν αρκέστηκε απλά να στείλει για τον νεαρό άσο ένα σκάουτερ, αλλά κάποιον που έχει επιτελικό πόστο στη διοίκηση.

Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει εδώ και πολύ καιρό στην αγορά ποιες είναι οι απαιτήσεις του για τον μικρό, κάτι που σημαίνει ότι δε θα μπει στη διαδικασία του... πλειστηριασμού, αλλά τον παίκτη θα αποκτήσει η ομάδα που θα κάνει την κατάλληλη πρόταση.

Τώρα, αν η Λιόν έχει αυτή τη δυνατότητα, θα φανεί προσεχώς...


Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες