Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Σπάει τα ταμεία και γράφει ιστορία - 20+ εκατ. θέλει ο ΟλυμπιακόςΜεγάλο παζάρι στο παρασκήνιο για την πώληση νεαρού άσου. Έχει δύο προτάσεις και αναζητειται η τρίτη που θα τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Ποιος χειρίζεται την υπόθεση και που αποσκοπεί.
Διαβάστε παρακάτω...


Μεγάλο θόρυβο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες στον Ολυμπιακό το ενδιαφέρον ομάδων για τον Παναγιώτη Ρέτσο. Η Λεβερκούζεν έκανε το πρώτο μπάσιμο, το οποίο συμπληρώθηκε από αυτό της Λιόν. Είναι αλήθεια, ότι στο λιμάνι επικρατεί μία «ρετσομανία»όπως χαρακτηριστικά έγραψε σε σχετικό ρεπορτάζΓιατί, όταν υπάρχει ζήτηση για έναν παίκτη υπάρχουν και καλύτερε προτάσεις.

Η υπόθεση όμως έχει πολύ παρασκήνιο. Για αρχή να κρατήσετε, ότι μεταξύ Λεβερκούζεν και Λιόν φαβορί είναι οι Γερμανοί. Οι Γάλλοι ναι μεν έχουν σύμμαχο τον Μοντεστό στο λιμάνι, αλλά είναι δεδομένο, ότι δεν μπορούν να μπούνε σε διαδικασία πλειστηριασμού. Οπότε, θεωρητικά, τα 15 εκατ. Ευρώ είναι το ταβάνι της προσφοράς τους. Οι Γερμανοί όμως έχουν τη δυνατότητα να παίξουν ψηλή μπάλα και να προσφέρουν 20 εκατ.

Το θέμα όμως είναι τί θα αποφασίσει ο Ολυμπιακός. Γιατί την υπόθεση του νεαρού αμυντικού χειρίζεται ο Φάλι Ραμαντάνι, προσπαθούν να κάνουν δουλειές η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ αναγνωρίζοντας την αξία του συνεργάτη των «ερυθρόλευκων». Ο Σέρβος ατζέντης θέλει να προωθήσει τον Ρέτσο στην αγγλική αγορά, όπου υπάρχει η αισιοδοξία, ότι μπορεί να πωληθεί με μεγαλύτερο ποσό. Δεν αποκλείεται μάλιστα το τελικό νούμερο να ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ. Αν η μεταγραφή αγγίξει αυτά τα νούμερα, είναι δεδομένο ότι θα γραφτεί ιστορία.
 
Άποψη για τη μεταγραφή έχει και ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, με την πλευρά του οποίου συνντήθηκε ο Ρούντι Φέλερ εν γνώσει του Ολυμπιακού. Οι Γερμανοί προφέρουν στον μικρό 750.000 ευρώ συν μπόνους, ο Ρέτσος όμως επιθυμεί παραπάνω αποδοχές που φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ. Υπάρχει η αισιοδοξία, ότι η διαφορά μπορεί να καλυφθεί. Για να δούμε όμως, αν ο Ραμαντάνι θα φέρει η πρόταση από το Νησί, η οποία θα φέρει αλλαγή δεδομένων...


Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες