Το story Ολυμπιακού-Τιοτέ

Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Το story Ολυμπιακού-Τιοτέ

Ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση του Σεΐκ Τιοτέ που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Δευτέρα. Διαβάστε πώς εξελίχθηκε η συγκεκριμένη υπόθεση.
Διαβάστε παρακάτω...


Ο Σεΐκ Τιοτέ, του οποίου η απώλεια προκάλεσε σοκ, είχε απασχολήσει έντονα τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2016.

Δεν πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που απλά ακούστηκε για τους «ερυθρόλευκους». Είχαν ασχοληθεί σοβαρά μετά την περίπτωσή του ύστερα από προτάσεις που είχαν γίνει με καλά οικονομικά δεδομένα από μάνατζερ. Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν προχώρησε τόσο ώστε να μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα (όπως συνέβη με τη Γαλατασαράι), αλλά σίγουρα απασχόλησε έντονα τους Πειραιώτες. Μάλιστα, υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα και στην Αγγλία (αγωνιζόταν στην Νιούκασλ τότε) και αυτό αποδεικνύει ότι ήταν υπαρκτό το ενδιαφέρον.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, που σκάναραν τη συγκεκριμένη περίπτωση, διαπίστωσαν ότι ο ιατρικός του φάκελος ήταν απογοητευτικός, όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Πάντως, τα προβλήματα που εντόπισαν δεν είχαν καμία σχέση με το θέμα υγείας που αυτό που του κόστισε τη ζωή την Δευτέρα.

Με λίγα 24ωρα απόσταση ο Σεΐκ Τιοτέ, πήγε στην Τουρκία για να κλείσει στην Κωνσταντινούπολη, αλλά τελικά δεν υπέγραψε ούτε στην Γαλατασαράι και τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα έκαναν λόγο για πρόβλημα στο γόνατο.


Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες