Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Γι’ αυτό κέρδισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Χάσι»

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Γι’ αυτό κέρδισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Χάσι»

 
 
Αρκετά καλή εντύπωση από την πρώτη κιόλας στιγμή έκανε ο Μπέσνικ Χάσι στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.
Διαβάστε παρακάτω...


Με το «καλημέρα» κέρδισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Μπέσνικ Χάσι.

Ο Κοσοβάρος τεχνικός το μεσημέρι της Τετάρτης επισκέφθηκε για πρώτη φορά στο προπονητήριο του Ρέντη και είχε συνομιλία με τους υπεύθυνους της ομάδας για να ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα της ομάδας, έδειξε και πάλι πως γνωρίζει καλά τους ερυθρόλευκους, το ρόστερ τους το «πού» πονάει αυτό και το πώς αγωνιζόταν στη σεζόν που τελείωσε...

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Νικολακόπουλος, μάλιστα, ο Χάσι ήταν ενημερωμένος σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από εκείνον που πίστευαν οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού ότι θα ήταν.

Σε τέτοιο σημείο που οι ερυθρόλευκοι συμπέραναν ότι συγκέντρωνε στοιχεία για την ομάδα όλο το διάστημα που αποτελούσε –απλώς- μια επιλογή στη λίστα των υποψηφίων τεχνικών.

Η πρώτη επαφή ήταν πριν από περίπου 1,5 μήνα και από τότε ο Κοσοβάρος τεχνικός άρχισε να μαζεύει πληροφορίες και να παρακολουθεί αγώνες του Ολυμπιακού. Σε κάποιο σημείο από τις συζητήσεις που είχε με ανθρώπους της ομάδας τις προηγούμενες ημέρες τους περιέγραψε συγκεκριμένες φάσεις με λάθη τακτικά που θα πρέπει να αποφεύγονται αλλά και άλλες που λειτούργησε σωστά η ομάδα.

Στα μεταγραφικά, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος ο Χάσι ήταν σε θέση να κάνει ήδη τις πρώτες εισηγήσεις. Τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται παίκτες σε κάθε θέση στον άξονα, δηλαδή, έναν κεντρικό αμυντικό, ένα 6-8άρι και έναν επιθετικό, ενώ πρέπει να αποκτηθεί ένας εξτρέμ και ένας αριστερός μπακ αν και έχει καλή γνώμη από τον ΝτεΛα Μπέγια.
Επίσης, θεωρεί ότι γύρω στους 16-17 παίκτες που έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός είναι του επιπέδου που εκείνος θέλει και ξεχώρισε έναν παίκτη που θα ήθελε να γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί, ο Ντεφούρ.


Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες