Ρέτσος για ρεκόρ!

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Ρέτσος για ρεκόρ!

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ  
Ο Αντώνης Νικοπολίδης γνωστοποίησε χθες την αποστολή της εθνικής ομάδας των Ελπίδων για τα φιλικά με τη Σερβία και τη Βουλγαρία κι από τη στιγμή που μέσα στα ονόματα των 20 νερών παικτών δεν βρίσκεται κι αυτό του Τάκη Ρέτσου, το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να βγει είναι ότι ο νεαρός αμυντικός θα βρίσκεται σίγουρα στις κλήσεις του Μίκαελ Σκίμπε για το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βοσνία!      
Διαβάστε παρακάτω...


Ο Ρέτσος, μάλιστα, όχι μόνο θα είναι στην αποστολή της Εθνικής για το ματς με τους Βόσνιους, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις ελπίδες πρόκρισης της ομάδας στο Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία, αλλά είναι πολύ πιθανό να παίξει κιόλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σκίμπε σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον χρησιμοποιήσει στη θέση του τιμωρημένου Τζαβέλλα, αλλά ακόμα και στον πάγκο να τον έχει, είναι πιθανό να τον δούμε ως αλλαγή.

Κι αν τελικά ο Ρέτσος παίξει στο ματς με τους Βόσνιους θα πετύχει ένα πραγματικά απίστευτο ρεκόρ, καθώς θα γίνει ο νεαρότερος παίκτης των Ακαδημιών του Ολυμπιακού που θα φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας. Αναφερόμαστε φυσικά σε αυτήν τη φουρνιά των τελευταίων εφτά-οκτώ ετών και όχι σε φουρνιές παλαιότερων εποχών.

Μέχρι τώρα ο νεαρότερος παίκτης των Ακαδημιών του Ολυμπιακού που έπαιξε εθνική ομάδα ήταν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 19 χρονών, 3 μηνών και 12 ημερών. Λίγο μεγαλύτερος έκανε το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα ο Κώστας Φορτούνης (19 χρονών, 4 μηνών και 15 ημερών), ενώ μετά απ’ αυτούς βρίσκουμε τον Γιάννη Φετφατζίδη (19 χρονών, 9 μηνών και 9 ημερών) και τον Κώστα Μήτρογλου (21 χρονών, 8 μηνών και 2 ημερών).
Πόσο θα είναι ο Ρέτσος στις 9 Ιουνίου που είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με τη Βοσνία; Μόλις 18 χρονών και 8 μηνών! Με δεδομένο, μάλιστα, ότι στις 9 Αυγούστου θα γίνει 19 χρονών ο νεαρός αμυντικός, αξίζει να αναφέρουμε ότι ακόμα κι αν δεν παίξει εναντίον της Βοσνίας, θα έχει την ευκαιρία να κάνει το ρεκόρ στο εντός έδρας παιχνίδι με την Εσθονία στις 31 Αυγούστου. Και τότε, άλλωστε, μόλις 19 χρονών και 22 ημερών θα είναι.

Περί πιθανών προτάσεων
Μια και ο λόγος για τον Τάκη Ρέτσο, αξίζει να επαναλάβουμε ότι μέσα στο καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να δεχθεί όχι πρόταση, αλλά προτάσεις για την παραχώρησή του! Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΠΑΕ έχουν ήδη ειδοποιηθεί πως υπάρχει γερμανική ομάδα που μπορεί να προσφέρει μέχρι 10 εκατομμύρια ευρώ για τον νεαρό άσο, ενώ κάποιες πηγές ανεβάζουν το ποσό στα 12 εκατομμύρια ευρώ! Μπορεί να ακουστεί απίστευτο, αλλά ο Ολυμπιακός δύσκολα θα πει «ναι» ακόμα και σε τέτοιες προτάσεις…  


Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες