Αυτό είναι το πλάνο Μαρινάκη για τον νέο Ολυμπιακό - Οι μεγάλες κινήσεις και το εφιαλτικό σενάριο!

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Αυτό είναι το πλάνο Μαρινάκη για τον νέο Ολυμπιακό - Οι μεγάλες κινήσεις και το εφιαλτικό σενάριο!Σε νέα τροχιά μπαίνει πλέον και επίσημα ο Ολυμπιακός, καθώς μετά την πρόσληψη του Χάσι, έκλεισε το θέμα του προπονητή που «ταλαιπώρησε» την ομάδα - Προτεραιότητα η διαμόρφωση του νέου ρόστερ!
Διαβάστε παρακάτω...


Οι Πειραιώτες στις συζητήσεις που έκαναν με τον Αλβανό προπονητή, έχουν συμφωνήσει να γίνει από τον ίδιο ένα… ξεκαθάρισμα του υλικού, να τσεκάρει δηλαδή μόνος του τους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα, δανεικοί και μη και να αποφασίσει με ποιους θα πορευτεί την επόμενη σεζόν.

Εκτός από το «ξεσκαρτάρισμα» όμως, ο Χάσι μαζί με τους συνεργάτες του, τον Αρμάντο Μάριο Χουσίγιος και φυσικά τα υπόλοιπα στελέχη της ερυθρόλευκης διοίκησης, έχουν ήδη ξεκινήσει να «τσεκάρουν» και πιθανούς μεταγραφικούς στόχους. Επιθυμία όλων είναι να κλείσουν το συντομότερο δυνατό κάποιες… τρύπες που θεωρούν ότι υπάρχουν στην ομάδα και παράλληλα να καλύψουν τα «θέλω» του προπονητή.

Στον Ολυμπιακό εδώ και μέρες μελετούν προσεκτικά τις λίστες που έχουν στα χέρια τους από την ευρωπαϊκή αγορά, «ξεσκονίζουν» παίκτες που τους έχουν προταθεί από διάφορους μάνατζερ, κοιτούν προσεκτικά μήπως μπορέσουν να πάρουν κάποιο …ταλεντάκι με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα, λόγω των καλών σχέσεων με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ωστόσο, στο Λιμάνι δεν βιάζονται να τελειώσουν όλες τις μεταγραφές τους μέσα στον επόμενo μήνα. Στόχος τους είναι να κινηθούν γρήγορα για την απόκτηση δύο ή τριών ποδοσφαιριστών, ώστε να έχουν μία έτοιμη ομάδα για τους σημαντικούς αγώνες που ακολουθούν μέσα στο καλοακίρι και στην συνέχεια θα ψάξουν προσεκτικά για το… δυνατό φινάλε.

Οι τελευταίες μεταγραφές θα γίνουν μετά το τέλος των προκριματικών και σίγουρα πολλά θα κριθούν από την έκβαση αυτών. Εφόσον όλα κυλήσουν καλά και ο Ολυμπιακός πάρει την πολυπόθητη πρόκριση, τότε και οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι πολύ… δυνατές, με παίκτες που θα μπορούν να σταθούν στο υψηλότερο επίπεδο. Ωστόσο, εάν τα πράγματα δεν πάνε ούτε φέτος καλά, τότε και τα «ψώνια» πιθανότατα θα είναι ανάλογα της περσινής περιόδου...


Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες