«Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

«Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Επισημοποιήθηκαν οι ημερομηνίες της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού και το ρεπορτάζ του «ΓΑΥΡΟΥ» επιβεβαιώθηκε στο ακέραιο.
Διαβάστε παρακάτω...


Όπως σας είχε γράψει εδώ και αρκετές ημέρες η εφημερίδα, το β’ στάδιο της προετοιμασίας των πρωταθλητών Ελλάδας θα γίνει στο προπονητικό κέντρο της Γκενκ στο Βέλγιο. Στις 5 Ιουλίου θα αναχωρήσει η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας για τη βελγική πόλη και στις 16 του μήνα θα επιστρέψει στην Ελλάδα έχοντας ολοκληρώσει την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Στο Γκενκ είχε πραγματοποιηθεί και πέρσι το β’ στάδιο της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων». Οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εγκαταστάσεις και τη φιλοξενία και κάπως έτσι αποφάσισαν και φέτος να γίνει εκεί το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας.

Όσον αφορά στο πρώτο μέρος της προετοιμασίας, όπως έχουμε γράψει ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στο γνώριμο σε αυτόν Ζέεφελντ. Η αποστολή των πρωταθλητών θα αναχωρήσει για την Αυστρία στις 16 Ιουνίου και θα επιστρέψει στη βάση της στις 27 του ίδιου μήνα. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών στο Ρέντη θα γίνει στις 14 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις.


Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες