«Σφάζονται» ποιος θα τον αποκτήσει!

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

«Σφάζονται» ποιος θα τον αποκτήσει!Ο Γιαν Καραμό αποτελεί έναν από τους πλέον περιζήτητους νέους ποδοσφαιριστές του Σαμπιονά.
Ο 18χρονος επιθετικός της Καέν, που έφτασε κοντά στον Ολυμπιακό πριν από λίγο καιρό, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον σημαντικών ευρωπαϊκών συλλόγων, αλλά παράλληλα δεν κρύβει τη διάθεσή του να βρεθεί σε μία ομάδα όπου θα συνεχίσει να έχει χρόνο συμμετοχής και να βελτιώνεται.
Διαβάστε παρακάτω...


Μάλιστα ο Καραμό έκανε την έκπληξη και με δηλώσεις του στο goal.com, παραδέχθηκε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Μονακό, παρά την πολύ καλή προσφορά που έχει καταθέσει. Οπως εξήγησε: «Δεν θέλω να πάω στη Μονακό και μετά να πάω κάπου αλλού δανεικός. Πέρυσι έπαιξα 35 παιχνίδια και αυτό σκέφτομαι διαρκώς. Θέλω να παίζω. Θέλω να πάω σε μία ομάδα όπου θα συνεχίσω να βελτιώνομαι και να ωριμάζω για 2-3 χρόνια»!

Ποια μπορεί να είναι αυτή ομάδα; Η Νιουκάστλ έχει ήδη κάνει προσφορά 3,5 εκατ. ευρώ για τον παίκτη της Καέν, η Λιόν έχει προσφέρει και παίκτες ως αντάλλαγμα, αλλά αυτή που φέρεται να έχει το προβάδισμα είναι η Νις. Η οποία έχει ως βασική της πολιτική την προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών. Και διαβεβαιώνει τον παίκτη ότι θα είναι βασικό κομμάτι του rotation.


Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες